Iată care este cel mai bogat bucătar de la ”Chefi la Cuțite”. Câștigă pe lună mii de euro. Totul s-a aflat acum!

”Chefi la Cuțite” a ajuns una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură bătălia pe care o duc cei trei bucătari alături de echipele lor.

28 oct. 2021, 17:41
Iată care este cel mai bogat bucătar de la ”Chefi la Cuțite”. Câștigă pe lună mii de euro. Totul s-a aflat acum!

Iată care este cel mai bogat bucătar. Show-ul a devenit de succes datorită carismei pe care cei trei jurați o are. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt niște bucătari profesioniști, joviali și cu simțul umorului, care știu să îmbine munca și distracția.

Iată care este cel mai bogat bucătar de la Chefi la Cuțite. Câștigă pe lună mii de euro. Totul s-a aflat acum!

Dintre cei trei chefi, cel mai mult câștigă Florin Dumitrescu. Veniturile chefului ajung la zece mii de euro pe lună. Bucătarul are și un contract de imagine cu una dintre companiile românești. Sorin Bontea câștigă în jur de trei mii de euro, atunci când se filmează în „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu câștigă mai puțin. Încasările acestuia ajungând la 2.500 de euro, scrie money.ro.

Cel mai nou show culinar de călătorie din România ”Chefi fără limite” va putea fi vizionat de către publicul român pe Antena 1. În aventură s-au alăturat cei trei specialiști în arta gastronomiei Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu 

Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu sunt în prim-plan în noul show culinar ”Chefi fără limite”. Aceștia și-au format echipele pregătite să gătească și să se întreacă în talente culinare, iar acum putem vedea primele imagini din competiție.

În curând, publicul va putea vedea primul show culinar de călătorie din România. ”Chefi fără limite” este noul show culinar al Antenei 1 în care s-au aventurat cei trei chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Filmările încă nu s-au terminat, dar deja avem primele imagini din emisiune.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

Citește și: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”