Scandal monstru între Iulia Albu şi Oana Zăvoranu în direct

Fiind deţinătoarea unei siluete de invidiat pentru vârsta pe care o are, Oana Zăvoranu îşi permite să îmbrace orice fel de vestimentaţie. Cum recentele apariţiile televizate ale fostei soţii ale lui Pepe i-au uimit chiar şi pe fanii acesteia, criticul de modă, Iulia Albu a ţinut să îi dea câteva sfaturi utile Oanei Zăvoranu, pentru a avea un look de invidiat, dar totul a degenerat şi s-a ajuns la un scandal de zile mari, scriu cei de la WoWBiz.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 14:20
Scandal monstru între Iulia Albu şi Oana Zăvoranu în direct

După prima apariţie a Oanei Zăvoranu, care a încins imaginaţia bărbaţilor din România, Iulia Albu a dorit neapărat să îi demonstreze Oanei Zăvoranu că succesul poate fi garantat şi fără a avea ieşiri televizate cu o ţinută prea indecentă.

De la accest mic ajutor, totul a degenerat şi s-a ajuns la un conflict tăios cu replici care mai de care mai dureroase.

Iulia Albu, tratată REGEŞTE la Londra. Iată CERINŢELE designer-ului pentru a PARTICIPA la un eveniment MONDEN

„Să-i mai dau şi eu o pâine să mănânce Iuliei Albu căreia îmi cer scuze că nu am venit îmbrăcată cu un raton mort de cinci zile şi cu cinci ouă în nas. Îmi pare rău. Sunt haine foarte scumpe… N-aş vrea să-ţi arăt etichetele”, a spus Oana Zăvoranu.

„Ţinuta în sine este una vulgară, de maxim prost gust, inacceptabilă, intolerabilă care, în lipsa purtătoarei, ar fi demnă de a fi expusă cel mult în vitrina unui sex shop. Cu toate acestea, nici chiar Oana Zăvoranu nu poate marca un rezultat pozitiv cu această ţinută, chiar dacă ne menţinem totuşi într-o zonă de siguranţă.

În România, nu mai este suficiet să-ţi arăţi dotările şi instalaţiile pentru a obţine succesul. Epoca Mihaela Rădulescu and company a apus demult”, au fost sfaturile oferite de către Iulia Albu, Oanei Zăvoranu.

Citeşte şi  Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu: „Rămâne un exponent de bază al femeii vulgare!”