Iulia Albu, tratată REGEŞTE la Londra. Iată CERINŢELE designer-ului pentru a PARTICIPA la un eveniment MONDEN

Iulia Albu a început să devină cunoscută şi peste hotare. De curând, fosta soţie a celebrului designer Mihai Albu a primit o ofertă de contract tocmai de la Londra. Mai exact, Iulia Albu a fost invitată într-un club de fiţe din Londra să participe la un eveniment monden, unde avea să nominalizeze cea mai extravagantă ţinută. Fiindcă designerul se respectă, înainte de a semna contractul a avut câteva doleanţe private.

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 08:27

Iulia Albu a fost vedeta unui club de fiţe din Londra, unde a participat la un eveniment monden.

IULIA ALBU a fost jefuită la Milano

Chiar dacă a plecat pentru câteva zile, Iulia Albu înainte de a semna contractul a avut câteva cereri private, care au ajutat-o să aibă o şedere de vis, informează WoWBiz.

Mai exact, Iulia Albu a cerut să fie luată de la aeroport cu o limuzină, să fie cazată într-un hotel luxos şi să aibă propria cameră. Camera trebuia să fie una spaţioasă, cu multe flori, mai exact cu bujori şi să aibă un meniu bazat doar pe fish and chips, fructe şi şampanie.

La evenimentul respectiv, Iulia Albu a optat pentru o ţinută extravagantă. Ea a îmbrăcat un costum alb, accesorizat cu pantofi cu toc negri, pălărie pe cap, iar pe chip şi-a pus o mască cu insecte, creată chiar de ea.

Citeşte şi  Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu: „Rămâne un exponent de bază al femeii vulgare!”