Iată ce trebuie să faci ca să scapi de medicamentele pentru tiroidă

Ceapa roşie este un aliment cunoscut pentru proprietăţile sale bactericide şi purificatoare. Aceasta dezinfectează pielea şi purifică sângele, însă puţini sunt cei care ştiu că poate fi de ajutor inclusiv în tulburarile glandei tiroide?

16 oct. 2015, 16:55
Iată ce trebuie să faci ca să scapi de medicamentele pentru tiroidă

Igor Knjazkin, un medic din Sankt Petersburg, a conceput o reteta pentru tratarea glandei tiroide care se axeaza pe folosirea de ceapa rosie, scrie secretele.com.

Metoda sa este una foarte simpla. Iata ce trebuie sa faci:

Trebuie sa tai o ceapa rosie pe jumatate, apoi sa o aplici direct pe zona glandei tiroide, masand usor, astfel incat sucul ei sa intre bine in piele. Se recomanda sa utilizezi acest remediu seara inainte de a merge culcare.

Mergi la culcare fara sa speli zona de aplicatie, astfel incat sucul de ceapa sa actioneze pe toata durata noptii. Sucul de ceapa stimuleaza in mod natural functia glandei tiroide.

Ulterior aplicarii in zona glandei tiroide a sucului de ceapa, pentru a fi si mai eficient tratamentul, trebuie sa plasezi cate o felie de ceapa in soseta, apoi sa o lasi sa actioneze pana dimineata.

In conformitate cu medicina traditionala, se crede ca picioarele si mainile sunt in corelatie directa cu organele interne. Acest lucru se datoreaza „meridianelor” care trec prin intregul corp.
Citeşte şi I-a pus copilului o compresă cu ceapă pe ureche: Află ce beneficii are această metodă
 
Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar substantele continute de ceapa pot face minuni glandei tiroide si nu numai, aceasta avand si capacitatea de purificare a organelor interne dar si a sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism.
 
Aceasta practica poate fi utilizata indiferent de problemele pe care le ai cu tiroida – fie ca suferi de hipertiroidie, fie ca suferi de hipotiroidie!
 
Urmeaza aceasta metoda de 2 ori pe saptamana si te asigur ca dupa o luna de zile vei observa efectele.