Iată cel mai rapid mod de a scăpa de cicatrici fără durere

Majoritatea oamenilor au, la un moment dat în viaţă, cel puţin o cicatrice - una dintre cele mai inestetice şi neplăcute semne cutanate. În funcţie de mărimea şi de adâncimea lor, unele cicatrici dispar cu trecerea timpului, însă există situaţii în care localizarea lor în zone expuse sau aspectul extrem de neplăcut cer estomparea lor prin anumite proceduri estetice.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 12:42
Iată cel mai rapid mod de a scăpa de cicatrici fără durere

Anumite părţi ale corpului sunt mai predispuse la cicatrici comparativ cu altele. Spre exemplu, pe genunchi şi pe coate cicatricile sunt mai vizibile deoarece în timpul procesului de vindecare se efectuează mişcări şi întinderi ale regiunii ce nu pot fi evitate şi care îngreunează procesul de refacere. Fie că este vorba despre cicatrici apărute în urma unor accidentări sau în urma unor intervenţii chirurgicale, orice leziune cere timp pentru vindecare.

MODA care face furori pe NET. Fotografierea COAPSELOR IMPERFECTE, cu cicatrici sau vergeturi FOTO

„SUNT MULTE SITUAŢII ÎN CARE REZULTATELE TRATAMENTULUI CU PEELING-URI ŞI CREME NU SUNT SATISFĂCĂTOARE, IAR ATUNCI SE POATE APELA LA PROCEDURA DE ESTOMPARE A CICATRICILOR CU LASER SAU LA ATENUAREA ORI ÎNGUSTAREA LOR PRIN CHIRURGIE ESTETICA. INTERVENŢIA CHIRURGICALĂ IMPLICĂ MAI MULTE TIPURI DE PROCEDURI, ÎN FUNCŢIE DE COMPLEXITATEA CAZULUI”, explica Dr. chirurg estetician Călin Dobos.

Totul despre cicatricile cauzate de acnee

Tratamentul cicatricilor este recomandat doar în cazurile în care se preconizează o îmbunătăţire a aspectului lor. Estomparea cicatricilor mature ţine de mai multe aspecte, precum adâncimea lor, dacă au fost bine suturate şi tratate, localizarea lor pe corp, vârsta persoanei respective, cauza apariţiei, dar mai ales de capcitatea genetică de vindecare. În multe cazuri ele nu pot fi îndepărtate în totalitate, dar se pot face mult mai puţin vizibile.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.