Iată cele 5 VEDETE care au ŞOCAT România cu FOTOGRAFIILE de pe reţelele de socializare

Andreea Bănică a postat o imagine pe Facebook care a atras dezaprobarea fanilor. Cântăreaţa s-a pozat în costum de baie, în ipostaze sexy, împreună cu fiica sa în vârstă de şase ani. Mihaela Rădulescu, în schimb, şi-a pozat fundul şi l-a postat de reţelele de socializare, pentru a demonstra că încă mai arată bine, deşi a împlinit la începutul acestei luni 46 de ani.  

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 12:55

Andreea Bănică

Andreea Bănică este în permanent conflict cu fanii săi de pe reţelele de socializare. Vedeta postează des fotografii pe care prietenii săi de pe Facebook le consideră nepotrivite.

Cântăreaţa a fost criticată recent pentru că a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, pozând sexy alături de fiica în vârstă de numai şase ani. Fanii Andreei se arată îngrijoraţi de faptul că imaginile o înfăţişează pe cea mică în posturi nepotrivite pentru un copil. Fetiţa poartă numai slipi şi pozează alături de mama sa.

Andreea Bănică, prima reacţie despre sarcină: Am ceva probleme de sănătate

Mihaela Rădulescu

După ce a fost numită „bătrâna” de o publicaţie austriacă, Mihaela Rădulescu a lansat o adevărat campanie pe reţelele de socializare prin care încearcă să demonstreze contrariul. Jurata de la „Românii au talent” postează frecvent imagini în care apare în costum de baie sau ţinute sumare, pentru a demonstra că arată bine.

Cea mai recentă fotografie a sa este una controversată pentru că vedeta şi-a pozat posteriorul din plin, spre indignarea fanilor.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut un TATUAJ nou: „E despre iubirea supremă…” FOTO

Delia

Nici Delia nu reuşeşte să-şi mulţumească toţi fanii pe reţelele de socializare. Cântăreaţa a fost criticată pentru o imagine publicată recent în care apare cu părul foarte verde, împletit în stil rasta, posbil o perucă. Dar cel mai tare i-a deranjat pe fani lentila de contact de la ochiul drept şi cercelul din nas, în stilul unui belciug. „Parcă eşti din filmul Predator”, i-a scris unul dintre prietenii săi de pe Facebook.

„Păcat, erai foarte frumoasă, ai melodii frumoase, dar degeaba pentru că tu din cauza modei ai ajuns (fără supărare şi din păcate) foarte urâtă”, i-a scris un alt fan dezamăgit.

Descoperă şi alte vedete care au postat imagini controversate pe eva.ro.