Iată cum te ajută DIETA cu pepene roşu să slăbeşti pâna la 3,2 kg în 5 zile

Ai auzit, probabil, de vedetele care au ţinut dieta cu pepene roşu şi au slăbit în mod miraculos. Dacă vrei să afli mai multe despre această modalitate de a curăţa corpul de toxine şi de a pierde în greutate, citeşte în continuare recomandările specialiştilor.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 11:26
Iată cum te ajută DIETA cu pepene roşu să slăbeşti pâna la 3,2 kg în 5 zile

Înainte de a urma dieta sănătoasă cu pepene roşu, citeşte informaţiile de mai jos. Dieta cu pepene roşu este un mod grozav de a-ţi detoxifica organismul şi de a slăbi rapid.

Pepenele este un fruct diuretic incredibil – urmând dieta cu pepene timp de 5 zile, îţi vei curăţa celulele corpului de toxine şi le vei lăsa reîntinerite şi împrospătate.

Mănânci pepene roşu cu pâine? Află de ce greşeşti

Această dietă raw food (n.r. – cu crudităţi) este foarte uşor de urmat deoarece îţi trebuie doar următoarele ingrediente: pepene roşu şi voinţă.

Prin urmare, ar trebui să mănânci aproximativ 450 grame de pepene roşu, de 5 ori pe zi. Este recomandat, însă, să mănânci chiar mai puţin pepene (aproximativ 340 grame de 5 ori pe zi) dacă ai tensiunea arterială crescută, o proastă circulaţie a sângelui, suferi de nefrită (n.r. – o boală inflamatorie care poate afecta un singur rinichi sau ambii rinichi), gută, boli renale, boli hepatice sau obezitate.

Beneficiile consumului de pepene roşu

ATENŢIE! Asigură-te că te consulţi cu doctorul tău înainte de a urma această dietă!

DIETA CU PEPENE ROŞU ŞI PUTEREA EI DE DETOXIFICARE

Proprietăţile diuretice şi dietetice ale pepenelui roşu au fost recunoscute de multă. Specialiştii sugerează să mănânci doar pepeni care sunt bine copţi, deoarece aceştia conţin mai multe vitamine şi minerale şi au cele mai mici cantităţi de nitraţi care ar putea dăuna corpului tău.

Află ce boli combat seminţele de pepene roşu

DURATA DIETEI CU PEPENE ROŞU

Această dietă face parte din grupul de mono-diete extreme (acele diete în cadrul cărora îţi este permis să mănânci un singur produs alimentar). Datorită naturii sale, durata acestei diete cu pepene roşu nu ar trebui să depăşească 5 zile.

În aceste zile, îţi vei stabiliza cantitatea de sodiu din organele tale, iar drept rezultat, vei scăpa de excesul de lichide şi toxine din corpul tău. La modul ideal, ar trebui să încerci să consumi aproximativ 450 de grame de pepene, la fiecare 4,5 kilograme din totalul masei corporale pe care o ai (greutatea ta).

Citeşte mai mult pe feminis.ro.