Facebook, Google, Yahoo, AOL! ICEE.fest a anunţat agenda ediţiei din 2017

Publicat: Vineri, 26 Mai 2017 13:02 // Actualizat: Vineri, 26 Mai 2017 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale şi Internetului din regiune, iCEE.fest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), care are loc la Bucureşti între 15-16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, a anunţat vineri agenda ediţiei din 2017.

Agenda festivalului care aduce la Bucureşti cele mai mari companii si experţi în online, digital si tehnologie s-a publicat vineri, organizatorii anunţând şi noi tipuri de bilete.

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, care are loc la Bucureşti în mai puţin de 3 săptămâni, a anunţat astăzi agenda ediţiei 2017.

Citeşte şi Google lansează Android Go, o versiune optimizată pentru smartphone-urile ieftine

iCEE.fest s-a extins, ajungând la şase scene plus o zonă outdoor, şi la 12 linii de conţinut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups şi Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL si mulţi alţii (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucureşti în 15 şi 16 iunie.

Mai mulţi speakeri cunoscuţi din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operaţie, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulţi alţii.

"După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediţie de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect", spune Dragos Stanca, fondator.

Citeşte şi Google a cheltuit aproape 400.000 de dolari pentru securitatea directorului general al companiei. Ce salariu fabulos are acesta

O dată cu lansarea agendei din acest an, organizatorii au anunţat şi mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.

Biletele încă disponibile pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.

Studenţii si elevii interesaţi beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen si Carrefour.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook google iCEE.fest Shazam smartphone tehnologie tehnologie noua Yahoo
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H