ILEANA CIUCULETE a murit la doar 59 de ani. Prima declaraţie a soţului

Ileana Ciuculete, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, a murit la vârsta de 59 de ani.

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 19:29
ILEANA CIUCULETE a murit la doar 59 de ani. Prima declaraţie a soţului

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea în lacrimi, soțul artistei, Cornel Galeş, a declarat în exclusivitate: „Da, Ileana s-a dus…”.

Ileana Ciuculete, o viaţă tumultoasă. S-a măritat la 16 ani şi a avut trei soţi

Potrivit primelor informații, ar fi vorba de o complicație apărută după o gripă. ”Este cea mai groaznică veste”, a declarat și Elena Merișoreanu, la Antena Stars, confirmând că a aflat vestea de la soțul artistei, Cornel Galeș.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mara Bănică scrie că artista ar fi făcut ”o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu se știa”.„Sunt în stare de şoc. Am citit, scurt, în ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel, în speranţa unei glume proaste. Nu… Ileana s-a prăpădit, în spital, în braţele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui şi ale mele că Ileana a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu ştia. Doamne! Mie tot nu-mi vine să cred! Acum un an şi 3 luni, când e făcută fotografia asta, petreceam împreună la ziua mea. Ileana era într-o formă de zile mari, aşa cum o ştim cu toţii. Mi-e greu să vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”.

„A suferit de o hepatita C galopantă şi bănuiesc că nu ştia de boala aceasta a ei. Am fost colegi de breaslă. Ne ştim de cel puţin 40 de ani, dacă nu mai mult, am fost colegi de breaslă. Îi ştiu foarte bine şi familia şi primul ei soţ şi actualul, Cornel, cu care se înţelegea foarte bine. Erau un cuplu deosebit ca oameni. Păcat, prea devreme s-a dus. Era o persoană foarte agreabilă, contemporană cu moda cântecului de astăzi. Cu multe şlagăre, pe gusturile tuturor ascultătorilor şi telespectatorilor. Era o femeie foarte frumoasă, a fost una dintre cele mai frumoase artiste. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace şi să-i fie ţârâna uşoară. O regretăm foarte mult”, a declarat, pentru MEDIAFAX, artistul Gheorghe Turda.

Potrivit apropiaţilor cântăreţei, Ileana Ciuculete abia încheiase un contract, iar aceasta urma să cânte la o nuntă. Tot aceleaşi surse ne-au informat că, în ultima perioadă, artista nu a mai avut la fel de multe evenimente ca în trecut, aşadar, aceasta era o oportunitate pentru regretata vedetă.

Ultima apariție publică a Ilenei Ciuculete, pe micile ecrane, a fost la Revelionul 2017 de la Antena Stars.  În înregistrarea de atunci, artista artă neschimbată şi părea plină de viaţă

Ileana Ciuculete – interpreta de muzică populară îndrăgită de români

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

„Eram un vlastar care cresteam pe ulitele satului meu natal si ascultam la difuzor cântecele inegalabile ale Mariei Lataretu. Tatal meu a început sa îmi scrie versuri pe scândura atelierului de tâmplarie unde lucra, iar seara, obosit fiind, îl desfatam cu încercarile mele artistice”.

Ileana Ciuculete a avut numeroase colaborari inedite alataturi de artisti precum Andra, Axinte de la Vacanta Mare, Lautarii din Chisinau, Ileana Ciuculete a fost solista ansamblurilor folclorice: Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ”Calusul” din Scornicesti si Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.