Ileana Lazariuc a părăsit definitiv România. A plecat în Dubai, alături de băieții pe care îi are cu Alexandru Țiriac

Ileana Lazariuc s-a mutat în Dubai, împreună cu băieții pe care îi are cu Ion Țiriac junior. Cea care a făcut această dezvăluire este buna prietenă a brunetei, Lili Sandu.

18 ian. 2024, 17:00
Ileana Lazariuc a părăsit definitiv România. A plecat în Dubai, alături de băieții pe care îi are cu Alexandru Țiriac

Ileana Lazariuc, în vârstă de 41 de ani, a decis să se mute într-o altă țară, alături de cei doi copii ai ei cu Alexandru Ion Țiriac.

Ileana Lazariuc a intrat într-un cont de umbră după ce a divorțat de Alexandru Ion Țiriac, nu este activă pe rețelele de socializare și nici nu-și dorește să mai fie în atenția presei, ca pe vremuri, când era cântăreață.

Citește și BOMBA! Ileana Lazariuc s-a combinat cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea! Cine e Matei Stratan, cel care a sedus-o pe fosta soţie a lui Ţiriac Jr

Ileala Lazariuc, în vârstă de 41 de ani, a ales să se mute în Dubai. Informația a fost dezvăluită chiar de una dintre prietenele sale, Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani.

Despre plecarea acesteia în Dubai a vorbit chiar Lili Sand în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu. Prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” a dezvăluit că Andreea Crișan și Ileana Lazariuc au părăsit România.

Cele două i-au fost colege în trupa Trinity. Cât despre motivele pentru care Ileana Lazariuc a ales să se mute din țară nu se cunoaște, deocamdată, nimic.

În anul 2017, fiica Anastasiei Lazariuc a divorțat de Ion Țiriac Jr.

Odată cu divorțul, a ales să stea în „umbră”, departe de luminile reflectoarelor.

„Andreea Crișan e prin San Francisco, lucrează în Sillicon Valley. Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii”, a precizat Lili Sandu, în podcast.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Ileana Lazariuc este originară din Republica Moldova și este fiica lui Gheorghe Crigănuță și a cântăreței Anastasia Lazariuc.

Fostul fotomodel a făcut, în 2015, în perioada când încă era căsătorită cu Ion Țiriac Jr., dezvăluiri pentru Cancan.ro, legate de viața de familie.

Lazariuc și Țiriac Jr. s-au căsătorit în anul 2009 și au divorțat în 2017.

„Poate mulți spun că duc nu știu ce viață, însă, în realitate, poate părea banal. Sunt mamă, sunt soție, am grijă de copiii mei, fac piața și stau alături de familie.

Citește și Sorana Cîrstea, relaţie complicată cu Ion Ţiriac Jr. Fiul magnatului primeşte mesaje publice de afecţiune de la fosta soţie, Ileana Lazariuc: „Mi-e dor de tine!”

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am un soț pe care îl iubesc și care mă iubește, am doi copii de care sunt mândră și sunt sănătoși. Asta e tot ce am nevoie, sănătate. Sunt împlinită ca femeie și om”, mărturisea, Ileana Lazariuc, în 2015.