Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soțul: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor

Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri fără perdea despre cum merge căsnicia ei cu Andrei, dar și cum a afectat-o perioada de început a pandemiei.

20 iun. 2021, 08:13
Ilinca Vandici, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soțul: Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor

Ilinca Vandici a petrecut mult timp acasă, cu soțul și copilul ei, Zian, la început de pandemie, iar lunile acelea nu au fost ușoare deloc.

“În pandemie mi-a fost greu, mi-a fost foarte greu. Am mai declarat asta… cumva mi-a revenit depresia, după starea de urgență, hai să zic după 3 luni de pandemie, cam așa, însă mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că a sosit și momentul să fac ceva în acest sens și… de atunci fac terapie de două ori pe săptămână și mi se pare că, dacă mă întrebi acum, a fost un lucru pozitiv pentru mine. Mi se pare că m-am schimbat foarte mult, mi se pare că am înțeles, un pic, mă rog, cât am reușit eu până acum, care este adevăratul sens al vieții și care sunt lucrurile care contează, care ne fac fericiți, care mă fac pe mine fericită, m-am redescoperit ca mamă, am învățat să-mi înțeleg și mai bine copilul, să-l iubesc și mai mult să nu mai cer atât de multe de la el, așa cum sunt obișnuită să fac cu mine, pentru că nu e ok să facem asta cu copiii noștri. Aș putea zice că m-am redescoperit în pandemia asta și-mi prinde extrem de bine. Aș putea declara că pentru mine a fost un pas înainte… trecerea unui alt nivel în dezvoltarea mea ca persoană pur și simplu”, a declarat Ilinca Vandici pentru CIAO.RO.

Pandemia a venit, totuși, cu ceva bun pentru Ilinca. A apropiat-o și mai mult de soțul său.

“Cu siguranță, da. Îți dai seama, eu plec dimineața, el pleacă dimineața, ne întâlnim seara, mai stăm jumătate de oră, o oră împreună, după care ne culcăm, după care dimineața iarăși fiecare pe drumul lui, cam asta era viața noastră înainte. În weekend ce mai păstram timp pentru familie. Dar acum, odată cu pandemia, evident că am petrecut mult mai mult timp împreună. Și mă bucur că am făcut și asta pentru că am descoperit și lucruri care-mi plac și pe care nu le descoperisem înainte, am descoperit evident și lucruri care nu-mi plac și eu la el, și la el mine, e normal să fie așa.

Dar mă bucur că le-am văzut, cumva, pentru că noi nici n-am avut timp pentru noi. Relația noastră a decurs extrem de repede, copilul a venit foarte repede, și atunci am simțit că nu ne-am alocat timp pentru noi să ne cunoaștem foarte bine, să facem o grămadă de lucruri împreună, să ne creăm tot felul de amintiri. Cumva noi avem puține amintiri împreună, după care avem amintiri în 3. E foarte sănătoasă relația asta în 2 care se construiește înainte de a avea un copil și atunci, uite, dacă n-am apucat să facem înainte, am apucat să o facem acum.

Da, bineînțeles că ne-am și certat, bineînțeles că ne-am și supărat, bineînțeles că ne-am și iubit mai mult, dar sunt lucruri absolut normale, banale și sănătoase într-o relație. Cine spune că totul e roz, că viața e senzațioanală așa cum o vedem pe Instagram, minte și nu știe să-și asume asta. Eu am încercat și încerc să fiu în continuare… să fiu extrem de sinceră cu toată lumea, să fiu un om real pentru că ăsta sunt dincolo de statutul meu de persoană publică, dincolo de job-ul pe care-l am care, da, implică, expunere mai mare. Am încercat să fiu un om real pentru toți cei care mă urmăresc pentru că asta mi se pare că este important, să arătăm mai ales noi, cei care influențăm într-un fel sau altul, dezvoltarea și adolescenților până la urmă”, a mai spus prezentatoarea “Bravo, ai stil!”.

Ilinca a mărturisit că a avut probleme și cu kilogramele în plus care au adus-o în punctul în care a simțit că e nevoie de terapie.

“Am încercat în toată perioada asta, după ce am explodat și m-am îngrășat vreo 4 kilograme pentru că mâncam încontinuu, în pandemie, chiar și după pandemie, ce crezi, că am rămas cu anumite sechele… am încercat să am un pic grijă la alimentație. Mănânc la ore fixe și asta mă ajută. Iar pe lângă asta, sportul pe mine mă ajută, la mine se vede. De 3 ori pe săptămână, în funcție de cum ajung, dar se vede imediat. La mine, de 3 ori pe săptămână, 2 săptămâni la rând, să mă țin, să nu ratez, una-două se vede pentru că mușchiul are memorie, iar eu, să nu uităm, fac sport de la 8 ani. Și atunci cum îmi intru puțin în ritm, cum una-două se vede”, ne-a mai declarat vedeta.