Nicolae Guță, primele declarații după ce fiul lui a fost snopit în bătaie pe stradă: „L-au prins nu știu pe unde și i-au dat în cap”

Nicoale Guță a făcut primele declarații după ce fiul lui, Marian, a fost atacat și jefuit în timp ce se afla la plimbare pe o stradă din Petroșani.

11 mai 2023, 19:10
Nicolae Guță, primele declarații după ce fiul lui a fost snopit în bătaie pe stradă: „L-au prins nu știu pe unde și i-au dat în cap”

Nicolae Guță a venit cu mai multe detalii despre incidentul în care a fost implicat băiatul său și a precizat că tânărul a refuzat spitalizarea, cu toate că leziunea e destul de gravă.

Fiul lui Nicolae Guță, în vârstă de 36 de ani, a fost jefuit și bătut pe stradă de un tânăr de 19 ani, în Petroșani, județul Hunedoara. Manelistul a mai spus că ce i se întâmplă lui Marian e din cauză că e încăpățânat și nu ascultă deloc de el.

Citește și Unul dintre copiii lui Nicolae Guță a fost bătut în plină stradă. Manelistul e în stare de șoc

„Am înțeles că a fost lovit, ziua în amiaza mare! Acum nu știu de ce și cum… în ce circumstanțe. Mă gândesc că o fi deranjat și el pe cineva. Tot ce i se întâmplă lui astăzi este ca un răspuns la faptul că m-a contrazis pe mine toată viața, și faptul că a ținut la principiile lui”, a declarat artistul.

Cântărețul de manele a spus că incidentul a pornit de la o mică ceartă care nu s-a încheiat prea bine, fiind lovit foarte tare ulterior.

„Ar fi trecut cu mașina, nu știu pe unde, pe la noi, prin Petroșani, probabil că era să îl acroșeze pe unul dintre băieții aceștia. În prima fază s-au înjurat sau… mă rog, s-au jignit unul pe celălalt, și am înțeles că până la urmă lucrurile s-au calmat. Adică au rămas la faza că nu au nimic unul cu celălalt și își văd de treabă. Apoi, după câteva zile, băieții aceștia cu care a avut discuția, că altercația nu a fost atunci, l-au prins nu știu pe unde, pe aici, și i-au dat în cap”, a mai spus el.

Citește și Ce pensie alimentară plătește Nicolae Guță pentru fetița pe care o are cu Beyonce de România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Nicolae Guță are în total 12 copii, însă actuala parteneră nu e de acord să țină legătura cu ei

Nicolae Guță are 12 copii, după ce a avut relații cu mai multe femei din România. În urmă cu zece ani, după povestea de dragoste cu „Beyonce de România”, Nicolae Guță a devenit tatăl lui Anais, fiind al zecelea copil al său.

Nicolae Guță nu păstrează legătura cu copiii săi fiindcă actuala lui parteneră nu este de acord. Manelistul a mărturisit că e foarte supărat din această cauză.

„Regret că nu am un control deplin asupra copiilor mei, pentru că am copii cu mame diferite. Nu vreau să critic mamele lor sau să intru în polemică, dar fiecare dintre noi, referitor la ceea ce gândesc eu și la mamele lor, suntem cu păreri diferite, cu statut diferit și percepții diferite. Doar că eu dacă am rămas de atâția ani în muzică, în picioare și copiii mei au un statut, înseamnă că felul meu de a percepe viața nu a fost greșit. Mi-aș dori, așa cum am spus, nici stropii de ploaie asupra copiilor mei să nu ajungă. Dat fiind faptul că sunt departe de mine, sunt într-un alt concept al vieții, sub o altă îndrumare, asta pot să spun că e unul dintre regretele mele”, a dezvăluit Guță pentru Spynews.ro.