Ilinca Vandici rupe tăcerea după despărţirea de soţul ei. „Ăsta e secretul!”

Ilinca Vandici s-a despărțit recent de soțul ei, Andrei Neacşu, iar acum a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut în viața sa. Vedeta spune că este o persoană organizată, care face mișcare în fiecare zi, dar are un antrenor personal pentru a se menţine tot timpul în formă.

07 iun. 2023, 21:04
Ilinca Vandici rupe tăcerea după despărţirea de soţul ei. „Ăsta e secretul!”
Ilinca Vandici rupe tăcerea după despărţirea de soţul ei. "Ăsta e secretul!"

Ilinca Vandici rupe tăcerea după despărţirea de soţul ei. Vedeta a dezvăluit că au fost perioade în care făcea sport în fiecare zi, iaracum are grijă și la alimentație. Mănâncă fructe, orez, dar și carne, iar de curând a început să meargă și la masaj.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, umilită de amanta soţului ei. Ce mesaj a primit vedeta de la iubita lui Andrei Neacşu

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin (…). Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru WoWbiz.

Citeşte şi: Cu cine s-a iubit Ilinca Vandici înainte de Andrei Neacșu. Ciprian Marica, Cătălin Ţîră şi Alin Cocoş, printre numele grele de pe listă

Vedeta a început să meargă la masaje cu bambus după separarea de soțul ei, iar efectele sunt cât se poate de vizibile: „Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea. În momentul în care am descoperit masajul cu bambus și m-am dus o lună, două, deja acolo se face ce nu face sala. Lucrează și prelucrează alte zone ale corpului care nu pot fi lucrate în sala de sport”.