Ilinca Vandici se confruntă cu probleme neaşteptate: „Mă linişteste gândul ca mai e doar puţin”

Deşi Ilinca Vandici pare că duce o viaţă relaxantă şi plină de împliniri, s-a dovedit că nu este chiar aşa. Aceasta şi-a şocat fanii printr-o postare pe pagina personală de Instagram în care a dezvăluit că se confruntă cu amețeală și agitație. 

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 18:22

„Gata, am aflat… e Mercur retrograd… De aici mi se trage astenia, stările, nemulțumirile, agitația… Mă linișteste gândul ca mai e doar puțin până pe 10 Martie și totul revine la normal… Resimțiți și voi treaba asta astrologică sau sunt singura????”, a scris vedeta pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat, unii spunând că se află în aceeași situație, iar alții exprimându-și îngrijorarea pentru vedeta lor favorită. „Bine ca ne-ai anunțat…să știu și eu de unde stările astea nasoale…în rest tot superbă ești.”, a scris un fan.

Ilinca prezintă una dintre cele mai populare emisiuni din România, iar sezonul acesta o putem vedea alături de cele mai stilate celebrități. Mereu atentă la detalii, vedeta are grijă să prezinte ținute demne de o pasionată de modă.