Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea. Cum a surprins-o Adrian Alexandrov pe micuța Eva

Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea. Fostul ministru și partenerul ei, Adrian Alexandrov, trec prin momente dificile, după ce blondina fiind după gratii, însă cel mai mult suferă fetița lor. În luna septembrie, Eva a împlinit vârsta de cinci anișori, doar că nu a putut fi alături de mama ei.

01 nov. 2023, 16:26
Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea. Cum a surprins-o Adrian Alexandrov pe micuța Eva

Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea. Condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, fosta ‘blondă de la Cotroceni’ se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor. Așa se face că este despărțită de fiica ei, pe care nu a putut să o celebreze nici măcar în ziua ei de naștere. A primit permisie să o vadă la începutul lui septembrie 2023 și s-u întâlnit la Mănăstirea Ghighiu.

Elena Udrea și fiica ei au petrecut trei ore împreună, după care fostul ministru a trebuit să se întoarcă la închisoare. Partenera lui Adrian Alexandrov s-a plâns în repetate rânduri că a cerut să își vadă copilul, fără să fie luată în seamă.

Citește și: Adrian Alexandrov, un tătic foarte atent de când Elena Udrea este la închisoare. Unde a mers cu fiica lui

Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea

Recent, Adrian Alexandrov a postat o imagine cu micuța Eva, ceea ce se întâmplă foarte rar. Chiar dacă petrece foarte mult timp cu tatăl, se poate vedea tristețea în ochii ei, că nu o are alături și pe mama ei.  Fetița afișează un zâmbet ușor trist, fiind foarte melancolică. Fără îndoială, dorul de mamă își spune cuvântul.

Iubitul Elenei Udrea, condamnat pentru fapte săvârșite în Austria

Magistrații ilfoveni au judecat o cerere făcută de autoritățile din Austria în legătură Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Bărbatul ar fi primit o amendă administrativă în valoare de 200 de euro, la data de 14 iunie 2021.

Rămasă neplătită, amenda a ajuns pe rolul Judecătoriei Buftea, la exact doi ani distanță, a hotărât că acesta trebuie să achite sancțiunea. În acest sens, magistrații români au transformat cuantumul amenzii în lei, la cursul BNR, astfel că Alexandrov are de plată 990 de lei.

Admite cererea de recunoaștere a deciziei de impunere a sancțiunii pecuniare emisă de BezirKshauptmannschaft Gussing (BH-GS/03/216000015006/21) la data de 14.06.2021, rămasă definitivă la data de 03.07.2021, prin care intimatul Alexandrov Adrian a fost obligată la plata sumei de 200 euro reprezentând sanc?iune pecuniară.

Dispune punerea în executare a deciziei prin care a fost aplicată sancţiunea pecuniară, astfel cum a fost recunoscută prin prezenta hotărâre şi schimbă pedeapsa în moneda naţională, la cursul BNR de la data aplicării sancţiunii (1 Euro = 4,95 lei), intimatul urmând a achita suma de 990 lei.

Potrivit art. 306 din Legea nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară în materie penală, republicată, dispune comunicarea către autoritatea emitentă a unui exemplar al prezentei sentințe, după rămânerea definitivă”, se arată în hotărârea instanței.