Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Mesajul emoționant scris de jurnalist: „Nu apar la televizor, nu sunt vedete”

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Chiar dacă jurnalistul este cunoscut de o țară întreagă, despre familia lui nu putem spune același lucru. A preferat să își țină soția și cei doi copii departe de lumina reflectoarelor, însă, recent, a dezvăluit o fotografie cu cei mai importanți oameni din viața lui.

04 sept. 2023, 23:05
Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Mesajul emoționant scris de jurnalist: „Nu apar la televizor, nu sunt vedete”
Imagine rară cu Dan Negru și familia lui

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui. Prezentatorul a vrut să se ‘dezvăluie’ în fața fanilor și a făcut o postare emoționantă pe care nu o vedem foarte des. A publicat o imagine în care apare alături de soția și cei doi copii, care sunt adolescenți deja.

Citește și: Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”

Imagine rară cu Dan Negru și familia lui

Mai mult decât atât, jurnalistul a mărturisit că nu dorește să își facă copiii „vedete”, și că aceștia nu sunt cunoscuți nici pe rețelele sociale.

Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins!

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, este mesajul lui Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”

Prezentatorul TV a vorbit despre momentele inedite pe care le-a trăit de-a lungul timpului, mai ales în tinerețe, în urmă cu 25 de ani, atunci când a fost criticat de colegii de breaslă prin a fi numit „zgârcit”.

Ha,ha! Cu ai mei lângă mine, da. Sunt bogat. Am să-ţi explic și zgârcenia. Acum vreo 25 de ani când am început să câștigăm și noi ceva bani din TV, colegii mei de atunci își luau mașini scumpe și eu îmi investeam banii în cărămizi. Atunci, ei mi-au spus că sunt zgârcit că nu-mi iau mașinile alea. Nu-mi pare rău. Între timp, cărămizile s-au scumpit și mașinile cumpărate atunci nu mai au nicio valoare. De aici brandul meu de zgârcit. De la investiție din anii ’90”, a spus Dan Negru, pentru Click.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a fost întrebat cum se vede peste 10 ani. În urma acestei întrebări, prezentatorul a mărturisit că va fi cu siguranță tot pe micile ecrane și alături de familia sa. „România e țara lovită de discriminare de varsta. Cel puțin în TV există așa ceva. Sper să se schimbe ceva din mentalități. Ma văd lângă ai mei peste 10 ani. Și sigur tot în TV. Cei care promovează discriminarea de vârstă nu mă vor învinge!”, a mai spus Dan Negru.