Imaginea care a creat isterie! Abi Talent şi Florin Salam, împreună într-un Rolls Royce: „Regele Manelelor şi Regele Gunoaielor”

Abi Talent s-a fotografiat într-o maşină de lux, marca Rolls Royce, alături de Florin Salam şi a postat imaginea pe reţelele de socializare. Fanii au reacţionat imediat la fotografie, şi dacă manelistul a fost apreciat, Abi Talent a fost luat în derâdere de prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 20:03
Imaginea care a creat isterie! Abi Talent şi Florin Salam, împreună într-un Rolls Royce: „Regele Manelelor şi Regele Gunoaielor”

Te-a angajat Salam sa-i duci prosoape si apa la cantari?/ Diferenta dintre voi doi este ca unu are voce/ Într-adevăr sunt 2 regi. Unul Regele manelelor (Florin Salam). Și încă un rege. Tu regele gunoaielor (Abi talent)/ In sfârșit, cineva a avut suflet și l-a luat pe Abi de pe străzi și l-a adoptat. Respect Florin Salam/ Sa innebunesc, daca erai un pic mai bine facut, de nu meritai sa îi cari boxele lui Florin, atat…altceva nimic! Si nu platit cu valuta, platit cu mancare„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imagine.

În ciuda comentariile răutăcioase apărute pe Internt, se pare că cei doi anunță o nouă colaborare. Nu se știe încă dacă artiștii au hotărât să lanseze o pisă împreună sau nu, însă este cert că se înțeleg de minune.

Citeşte şi: Scandal în lumea interlopă. Corduneanu, ameninţat de Mircea Ursu, după ce l-a apărat pe Velea : „Mă bag pentru Abi şi te iau de urechi”

„Alex Velea şi Abi Talent sunt vorbiţi să îşi facă reclamă”

Alex Velea și Abi Talent au început noul an cu un mega scandal. Cei doi și-au adresat cuvinte grele, prin intermediul rețelelor online, iar fanii s-au împărțit în două tabere. La fel și unele persoane publice, care nu au rămas indiferenți la cearta dintre ei.

Mădălin Voicu este de părere că totul este o înscenare, cei doi artiști au decis să simuleze aceat scandal pentru a-și face reclamă. Invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, Mădălin nu i-a menajat deloc pe cei doi. Mai mult, la adresa lui Abi Talent, Mădălin Voicu nu a avut de spus prea multe cuvinte de laudă.

Citeşte şi: Abi Talent, aroganţă maximă după ce a fost ameninţat de interlopi. Ce a postat pe Facebook

„Problema este că eu cred că e o înscenare, cred că sunt vorbiți să își facă reclamă. Nici măcar caterincă nu e. Sunt lucruri de prost gust care nu au nimic în comun cu lucrurile pe care le înțelegem noi, oamenii normali. De acum un an am auzit de Abi ăsta. I-am dat telefon și i-am spus că sunt Mădălin Voicu, șeful la țigani, mi-a spus că el e șeful.

L-am rugat să mă sune taică-su și m-a sunat după cinci minute. I-am zis să se întâlnească Abi cinci minute cu băieții mei care îl admiră și îl ascultă tot timpul. Ai mei erau emoționați, au făcut o poză și au plecat. Cred că are un impresar, că nu îi duce mintea pe ăștia, care îi spune cum ar trebui să sune piesele.”, a declarat Mădălin Voicu, la Agenția Vip.

Cine este cel care se autointitulează „Regele României”

Abi Talent este unul din acei tineri minune care au descoperit rețeta minune. Spre deosebire de mulți alți copii de vârsta lui, Abi face deja bani grei din YouTube, acolo unde își postează toate clipurile cu el. Deși numele lui are în componență sintagma „talent”, gurile rele spun că acestuia de fapt îi lipsește cu desăvârșire acest lucru. Lumea contesă cumva sclipirea lui, cu atât mai mult cu cât vocea lui Abi este atent editată în Auto Tune, program care corectează și editează vocea în așa manieră încât să „sune cât mai bine”.

În urmă mai bine de un an, Abi Talent devenea cumva celebru peste noapte, după lansarea piesei „Papucii Gucci”, o piesă ce a devenit rapid subiectul unor îndelungi ironii. Însă, odată cu aparițiia antipatiilor și a ironiilor care au apărut la adresa sa, acest lucru nu a făcut decât să îi crească notorietate. Melodia care l-a propulsat nregreșit în topuri a ajuns virală și a obținut, la acel moment aproximativ 23 de milioane de vizualizări pe aceeași platformă.

Cu fiecare aparție a sa pe YouTube, popularitatea creștea într-un ritm halucinant. Este, de multe ori incredibil cu ce pot de fapt rezona tinerii.

Lucrurile sunt cu atât mai halucinante cu cât Abi Talent, pe numele său real Alberto (19 ani), a abandonat școala la 14 ani, adică după ce a terminat exact opt clase, echivalentul școlii generale.

Citeşte şi: Mircea Badea l-a atacat pe Abi Talent. Moderatorul i-a înfuriat rău pe fanii duşmanului lui Alex Velea