Imaginea de un milion de euro cu Michael Schumacher. Germanul, fotografiat pe ascuns!

Familia lui Michael Schumacher a făcut tot posibilul să păstreze nepublicată prima fotografie cu septuplul campion mondial de Formula 1 după accidentul teribil din 2013.

27 iul. 2022, 15:48
Imaginea de un milion de euro cu Michael Schumacher. Germanul, fotografiat pe ascuns!

Imaginea cu Michael Schumacher pe care a cerut un milion de euro. Fostul pilot a fost fotografiat pe ascuns de un prieten al familiei, la trei ani după ce a intrat în comă. Conform The Sun, Michael Schumacher apare în imagine în timp ce este întins în pat, în reşedinţa familei din Geneva.

Soţia lui Michael Schumacher a cedat psihic în public! „Corinna, plângem alături de tine!” VIDEO

Deţinătorul fotografiei a încercat apoi să vândă această poză cu un milion de euro şi a scos-ola licitaţie pentru mai multe publicaţii celebre din Europa. Procurorii din Offenburg au confirmat că „o persoană necunoscută deţine poze secrete cu Schumacher pe care vrea să le vândă pe sume uriaşe de bani”. Corinna Schumacher, soţia fostului pilot, a cerut autorităţilor să intervină, iar fotografia a rămas nepublicată.

Michael Schumacher urmăreşte cursele de Formula 1 din casa sa din Elveția. Dezvăluiri în premieră ale fostului său șef de la Ferrari despre starea de sănătate a fostului campion

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este necunsocută în acest moment. Jean Todt, fostul şef de la Ferrari şi un apropiat al familiei a rupt tăcerea şi i-a liniştit pe fanii germanului. „Nu îmi este dor de Michael. Pot să îl văd. Dar, bineînţeles, ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună înainte. Este adevărat, încă urmăresc cursele de Formula 1 cu Michael”, a declarat Jean Todt.

Fostul manager al lui Michael Schumacher îi somează familia să nu mai ascundă adevărul despre starea de sănătate a pilotului de Formula 1: „Am auzit doar minciuni”