Imagini dramatice! Biciclist mort în centrul orașului ucrainean Uman, în timpul atacului rusesc – VIDEO

Atacul militar al Rusiei a făcut deja victime. Cel puţin 50 de persoane au murit, iar alte zeci sunt date dispărute în Ucraina în urma bombardamentelor din ultimele ore efectuate de armata rusă.

24 feb. 2022, 14:04
Imagini dramatice! Biciclist mort în centrul orașului ucrainean Uman, în timpul atacului rusesc – VIDEO

Printre morţi se numără şi un copil. De asemenea, 17 persoane au fost rănite în atacurile ruşilor în Ucraina.

Momentul dramatic în care un tânăr care se plimba pe bicicletă își pierde viața a fost surprins de camere în orașul Uman, aflat în centrul Ucrainei. În imaginile puse pe internet se observă cum obuzul rusesc lovește chiar lângă un biciclist, persoana pierzându-și viața la scurt timp după.

Imaginile au un puternic impact emoțional. Tânărul care mergea liniștit pe mijlocul străzii cade de pe bicicletă, în momentul loviturii, și își pierde viața.

Alte imagini surprinse imediat după atac arată corpul nemișcat al bărbatului întins pe stradă, acoperit cu o haină, precum și craterul lăsat în stradă de către obuz.

Citește și Primele victime ale bombardamentelor Rusiei în Ucraina. Cel puţin 50 de morţi, zeci de persoane date dispăruteCitește și A început războiul în Ucraina! Zeci de oameni au fost ucişi în bombardamente! Capitala Kiev şi alte oraşe mari, vizate de atacurile rusești