IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Publicat: Miercuri, 22 Iulie 2015 13:13 // Actualizat: Miercuri, 22 Iulie 2015 13:55 // Sursa: romaniatv.net

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul celor 7 tineri din Vaslui care au violat o tânăra de 18 ani. Astfel, anchetatorii ar fi intrat pe contul de Facebook al unuia dintre băieţi şi au găsit o conversaţie în care acesta vorbea cu un altul despre o filmare făcută pe câmpul pe care tânăra a fost violată.

Foto: nationalisti.ro

Astfel, anchetatorii ar fi confiscat imediat toate dispozitivele de stocare media, descoperind o serie de filmări surprinse în timp ce tânăra era abuzată, potrivit naţionalişti.ro.

Citeşte şi Eleva violată din Vaslui, UMILITĂ în faţa întregii ţări. Scandal uriaş, după apariţia ei la TV

Pentru prima oară de când a căzut victimă celor şapte bestii, fata din Vaslui şi-a povestit drama cumplită prin care trece. Ea vorbeşte despre o răzbunare a unui fost prieten cu care a refuzat relaţiile intime. Fata merge acum la psiholog și tot ce îşi doreşte este afecţiunea celor din jur.

Mama ei a povestit pentru România TV cum s-a schimbat viaţa familiei de la oribila faptă şi cum a fost fiica ei umilită chiar şi de profesori.

După ce a trecut prin momente de coşmar, fata a trebuit să îndure şi prejudecăţile celor din jur. Mama a povestit că una dintre profesoare nu a avut înţelegere faţă de procesele la care copila trebuia să fie prezentă şi chiar a lăsat-o corijentă.

Eliberarea celor şapte atacatori şi întoarcerea lor în sat a creat o mare nelinişte.

"În sufletul meu e un gol imens, parcă toată lumea... merg aşa... e cumplit, e cumplit... nu sunt cuvinte de vorbit. Vreau să plătească. Cum au greşit, să plătească", a spus mama fetei violate.

Mobilizarea românilor în cazul violatorilor din Vaslui nu rămâne însă fără răspuns din partea autorităţilor. O primă decizie vine de la Poliţie care a stabilit ca cei 7 bărbaţi să se prezinte zilnic la secţie.

Violul care a scandalizat o ţară întreagă s-a întâmplat într-o seară de noiembrie, în urmă cu un an. O fata de 17 ani terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni. Fata a leşinat de mai multe ori însă asta nu i-a făcut pe violatori să se oprească. Cei 7 indivizi au fost arestaţi la scurt timp.

Familiile violatorilor au încercat să cumpere tăcerea fetei şi să o facă să renunţe la acuzaţii. Văzând că nu reuşesc, familiile violatorilor au încercat şi prin alte persoane să-i convingă pe oameni să se lase cumpăraţi.

Trei dintre violatori şi-au recunoscut apoi faptele, iar judecătorii i-au recompensat cu judecarea în libertate. Ceilalţi patru au fost eliberaţi, judecătorii Tribunalulului Vaslui considerând că nu pot fi discriminaţi, iar lipsa antecedentelor penale îi recomandă drept băieţi buni.

La proces, fata a dat nas în nas cu agresorii care au traumatizat-o. Pentru că tânăra nu a aceptat bani ca să renunţe la proces, violatorii încearcă acum să o discrediteze şi spun că ea a fost cea care i-a ademenit.

În faţa anchetatorilor, fata a povestit ororile la care a fost supusă. Cu toate că a plâns şi i-a implorat pe agresori să o lase în pace, aceştia au agresat-o sexual până la leşin. Eleva a povestit că a fost dusă pe un câmp şi batjocorită.

"Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi", a povestit eleva,  potrivit România TV.

Tânăra a leşinat de mai multe ori, dar indivizii au turnat alcool pe ea ca să o trezească. "Am leşinat din nou, iar unul dintre ei, bruscandu-mă, mi-a spus că dacă voi mai juca teatru, mă va bate", a mărturisit eleva.

Acum, violatorii au pornit o adevărată campanie pe Facebook împotriva fetei.

Cei 7 violatori primesc mesaje de sustinere si incurajare din partea prietenilor. Unul dintre ei a scris pe Facebook că, de fapt, nu a fost viol, ci sex surpriză şi ca nu ar fi drept sa primească 5 ani de închisoare pentru 5 minute de plăcere.

În tot acest timp, cei care i-au dat crezare fetei, peste 100 de mii de oameni, au semnat o petiţie pentru arestarea violatorilor.

Vezi şi:

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: "Fata mea..."

Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui

 
 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
fata violata vaslui imagini viol vaslui Vaslui viol Vaslui
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 14:29
...cutremurătoare ies la iveală în cazul celor 7 tineri din Vaslui care au violat o tânăra de 18 ani. Citește mai departe…

...
22 iul 18:05
...să aleagă pedeapsa pe care consideră că o merită violatorii din Vaslui. VEZI ŞI: IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui ...
22 iul 13:28
Votează email 0 email
...iveală în cazul celor 7 tineri din Vaslui care au violat o tânăra de 18 ani. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7564
RON
20 Mar
noapte 6 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H