Imagini incredibile filmate în Vrancea. Un urs a fost surprins în vârful unui cireș VIDEO

Animalul, de aproximativ trei ani, a fost filmat cocoțat într-un pom, într-o grădină din satul Roșcari, comuna Dumitrești.

20 iun. 2022, 09:27
Imagini incredibile filmate în Vrancea. Un urs a fost surprins în vârful unui cireș VIDEO

Un urs a fost surprins în vârful unui cireș! Urșii par să fie noile vedete în localitățile de deal și de munte din Vrancea. Dacă în localități precum Soveja sau Reghiu urșii intră în gospodării și încearcă să mănânce animalele pe care le găsesc, sunt și situații în care urșii sunt “îndrăgostiți” de fructe.

Un urs umblă liber în apropierea Capitalei. Autorităţile nu pot lua măsuri atât timp cât animalul nu pune în pericol viaţa oamenilor

Joi seară, un urs de aproximativ 3 ani a fost surprins “la furat de cireșe” într-o grădină din satul Roșcari, comuna Dumitrești. Deși încă era lumină afară, ursul a intrat în sat și s-a urcat într-un cireș plin cu fructe coapte, din care a început să mănânce tacticos.

Imediat a fost simțit de câini, care au dat alarma, iar la fața locului au sosit mai mulți localnici dar și polițiști.
Deși era vedeta zilei, ursul a continuat să mănânce cireșe și a rămas indiferent la strigătele localnicilor dar și la sunetele mașinilor de Poliție. După ce s-a săturat, ursul a sărit din copac și a plecat către pădure, unde s-a făcut nevăzut.v

Bărbat fugărit de urși după ce a ieșit dintr-un tunel de pe Transfăgărășan. Incidentul a fost filmat – FOTO, VIDEO