Imagini incredibile surprinse în trafic. Ce a făcut un poliţist pentru a împiedica un şofer să fugă de amendă

Imagini incredibile au fost surprinse în traficul din Cluj. Un poliţist s-a urcat pe portiera maşinii condusă de un şofer care încerca să fugă de amendă. Bărbatul fusese tras pe dreaptă pentru că trecuse pe roşu.

25 nov. 2020, 11:05
Imagini incredibile surprinse în trafic. Ce a făcut un poliţist pentru a împiedica un şofer să fugă de amendă
Un poliţist a fost luat pe sus de un sofer fugar

Imagini incredibile surprinse în trafic. Totul s-a petrecut în dupa-amiaza zilei de marți, 24 noiembrie, lângă Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Potrivit presei locale, poliţistul s-a urcat în mașina unui șofer care a refuzat să se legitimeze, bărbatul încercând să fugă de amendă.

Șoferul luat în vizor de omul legii ar fi trecut pe roșu și a blocat toată intersecția. Agentul de la Poliția Locală Cluj-Napoca i-a atras atenția, însă bărbatul a refuzat să prezinte documentele.

Citeşte şi Urmărire ca în filme pe străzile din Bacău. Şoferul beat al unui BMW a fugit de poliţie până a provocat un accident cu victime VIDEO

Imagini incredibile surprinse în trafic. Poliţist luat pe sus de un şofer care încerca să fugă de amendă

În imaginile care au fost făcute publice se poate observa cum, la un moment dat, șoferul pornește mașina, iar polițistul încearcă să îl oprească urcându-se pe portieră.

”15:30 la Casa de Cultură a Studenților. A trecut pe Galben-Roșu și a blocat intersecția, polițistul i-a atras atenția și șoferul l-a luat la mișto și nu a vrut să prezinte documentele. Finalul nu l-am apucat. Posibil să fi fost reținut.”, a scris cel care a filmat și postat clipul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

Șoferul a rămas fără permis de conducere și a fost amendat pentru încălcarea legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.