Imagini inedite cu moştenitoarea imperiului Dedeman. Cum a fost surprinsă pe stradă, deşi părinţii ei au o avere de trei miliarde de euro FOTO

Dragoș Pavăl, unul din proprietarii Dedeman, a dat lovitura nu doar în afaceri, şi pe plan sentimental. Căsătorit încă de tânăr, miliardarul are o fiică în vârstă de 29 de ani, Karina, care va duce mai departe imperiul construit de cei doi fraţi din Bacău.

08 mart. 2023, 12:43

Imagini inedite cu moştenitoarea imperiului Dedeman. Karina Pavăl nu iese cu nimic spectaculos în evidenţă, în afară se seriozitate. Chiar dacă familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, acesteia îi place să trăiască simplu, nu a uitat de unde a plecat și pare că nu îi place să iasă prea mult în evidență în ciuda faptului că cei din familia sa sunt bogați. Obsedată de muncă, aceasta a absolvit un colegiu în elveţia, apoi a locuit ani întregi la Londra, acolo unde și-a finalizat și studiile, la Universitatea Queen Mary, apoi a terminat și un program de masterat în cadrul Universității Cambridge, specializarea real estate și zona financiară, scrie Cancan.

Citeşte şi: Frații Pavăl dau o nouă lovitură pe piața de achiziții. Proprietarii Dedeman vor să preia complet Cemacon

De altfel, una dintre cele mai recente tranzacții făcută de familia sa a adus-o în prim plan. Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat 30% din grupul de firme Tei, ce cuprinde un cunoscut lanţ de farmacii. Pentru a se ocupa de acest business, Karina Pavăl a fost nevoită să părăsească Londra și să revină în România. „Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei. Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a spus Karina Pavăl, cu ocazia anunţării tranzacţiei, potrivit Business Magazin.

Citeşte şi: Frații Pavăl, lovitură după lovitură! Proprietarii Dedeman au cucerit piața imobiliară din România

Karina Pavăl se află într-o relaţie serioasă cu Dragoș Iamandoiu, de profesie avocat, fiul milionarului Nicolae Iamandoiu, partener asociat în cadrul unei mari firme de avocatură. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani şi au fost colegi la Londra.