Imagini răvăşitoare! Un băieţel plânge cu toată fiinţa lui pentru că nu poate merge la grădiniţă

Un video emoţionant a fost postat pe un grup de Facebook de către o mamă care şi-a filmat copilul în timp ce plânge pentru că nu putea merge şi el la grădiniţă.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 04:32
Imagini răvăşitoare! Un băieţel plânge cu toată fiinţa lui pentru că nu poate merge la grădiniţă

Pe filmare se aude vocea copilului care întreabă aproape obsesiv: „Nu mă iei la grădiniţă? Eu vreau la grădiniţă. Nu mă iei la grădiniţă? Nu mă iei la grădiniţă? Du-mă la grădiniţă

Din filmare reiese că fraţii lui sunt ceva mai „norocoşi” din acest punct de vedere, pentru că ei pot merge la grădiniţă, respectiv la şcoală.

Pe David, Mihaela şi Andrei o să-i ia la grădiniţă, dar tu o să rămâi acasă şi mama o să te înveţe literele şi cifrele. Nu veri aşa?„, îl întreabă mama.

Eu vreau la grădiniţă, nimeni nu mă ia la grădiniţă„, mai spune micuţul.

Imaginile sunt cu adevărat răvăşitoare. Părinţii nu reuşesc să-l liniştească pe copil care, din pricina pandemiei, trebuie să rămân acasă. Iar el nu poate accepta asta.

Materialul video este însoţit de următorul text: „Cum sa-i explicam un simplu lucru, de ce alții merg la grădiniță și el nu are voie! Matias 3 ani! Digitalizarea școlii, digitalizarea creerului uman, reprogramarea ființei umane, după bunul plac, cel al științei numerelor sau al cifrelor fricii, știți voi… Păcat! Dumnezeu fie cu noi! Doamne, te rog ajută-ne! Amin„.

Citeste si Moarte stupidă pentru o vedetă de televiziune, la 36 de ani. A alunecat în casă şi s-a lovit

Comentariile la acest material video nu au fost, însă, dintre cele favorabile. Mulţi comentatori o acuză pe mamă că expune copilul şi că îi amplifică tragedia. Iată doar câteva dintre comentariile internauţilor indignaţi de atitudinea mamei:

Mama trebuie să gândească mai bine lucrurile ca nu e normal ce face! Il mai si filmează, vrei sa hrănești internetul cu suferință lui sau care ar putea fi motivul acestui filmuleț postat….in niciun caz nu are efectul dorit!

Aici părinții trebuiau să il pregătească oarecum !! mama mai mult amplifica situația făcând o mai grea pentru copil!Mama din filmare greșește enorm, il face sa plângă nu stie sa i spuna altfel. ..

Aici s-a ajuns. Trist va bateti joc de copii vostri