Imagini senzaţionale cu Gigi Becali, pe câmp. Latifundiarul din Pipera şi-a scos turma de oi la păscut, cu haine de mii de euro

În plină pandemie de coronavirus, când multe activităţi sunt suspendate, Gigi Becali şi-a găsit timp pentru pasiunea lui, oile. Latifundiarul din Pipera a mers pe câmp, a stat de vorbă cu ciobanul şi a plimbat mioarele.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 04:58

Zilele trecute, finanțatorul FCSB a fost surprins de Click.ro ieșind din curtea casei cu un bolid Mercedes GLE în valoare de cel puțin 100.000 de euro cu care s-a îndreptat spre câmpul din apropiere, unde îl așteptau oile.

Citeşte şi: Presa din străinătate îl acuză pe Gigi Becali că ascunde la Dubai un miliardar fugar. Legături ascunse cu mafia

Cu vestă Roberto Cavalli care costă cât 10 oi la un loc, încălțări de firmă de peste 1.000 de euro, telefon aurit, mirosind a parfum scump, Becali a intrat în țarcul animalelor. Omul de afaceri a mânat behăitoarele în afara țarcului și a plecat cu ele la păscut pe câmpurile din Pipera, iar alături i-a stat și băiatul care are grijă de turmă.

Nu e prima dată când Gigi Becali este văzut cu turma de oi. O inspectează aproape săptămânal, mai ales acum, în pandemie, când oricum pe terenul de fotbal nu sunt multe de făcut. În martie, a fost filmat în timp ce mâna oile pe bulevard, printre mașini.

Senzație! Astăzi, în București, Gigi Becali își conduce turma, în timp ce alții sunt duși cu turma. Indiferent de vreme sau de vremuri, profesioniștii își fac treaba la superlativ! Respect!”, a scris pe pagina sa de socializare, în dreptul imaginilor filmate, Maria Ceaușilă, angajată a FRF și fiică a fostului atacant Gheorghe Ceaușilă.  

 Senzație! Astăzi, în București, Gigi Becali își conduce turma, în timp ce alții sunt duși cu turma. Indiferent…

Publicată de Maria Ceaușilă pe Vineri, 13 martie 2020

Gigi Becali, mărturisiri despre relaţia cu ÎPS Pimen

Gigi Becali şi-a amintit cu drag despre ziua când l-a cunoscut pe ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, care a decedat în urmă cu câteva zile, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Latifundiarul din Pipera a acordat un interviu în exclusivitate pentru România TV.

Reporter România TV: Ce a însemnat pentru dumneavoastra IPS Pimen?

Gigi Becali: Un părinte, un duhovnic. Un părinte în viata sfanta, ceea ce trebuie sa fie un parinte calugar. Eram foarte buni prieteni.

Reporter România TV: L-aţi cunoscut?

Gigi Becali: Nu ca l-am cunoscut. Prima data cand am deschis portile la Ghencea, el a venit. Dupa aia a venit si a sfintit in partea cealalta unde am avut semi-finala. Eu am fost in Bucovina cand a fost cu inundatiile si imi aduc aminte ca eu eram la masa si zic Preasfintia Voastra puteti sa faceti aici ce vreti.

Si atunci imi aduc aminte ca a luat o hartie si a scris un 1. Si a dat si a zis ca dumneavostra puneti 0-urile ca sa stiu cat sa cheltuiesc. Si eu i-am dat o inapoi si i-am zis ca eu o sa va dau cat puteti dumnevaostra sa cheltuiti.

A inceput. A facut un spital, un camin de batrani, 450 de case cand a fost inundatie. Eu aveam o legatura prieteneasca. In ultimul timp el imbatranise, nu mai avea chef asa sa mai bea. Mai facea cate o gluma.

Citeşte şi: Duckadam povesteşte cum s-a intimidat în faţa lui Ceauşescu după câştigarea Cupei Campionilor cu Steaua

Reporter România TV: Era totusi glumet…

Gigi Becali: Oamenii astia. Daca nu ma tem eu de moarte, apai ei. Ei ii au deja pe Hristos in inima lor. Ei nu ca nu se tem de moarte. Asteapta mai repede sa plece si sa se intalneacsa la Hristos. Viata de acolo, la inima omului nu a ajuns. El acum se duce in rai.

Reporter România TV: Desi daca nu ar fi fost epidemia asta…

Gigi Becali: Nu putem sa stim. Eu nu cred asta. Dar nu conteaza. 90 de ani, a plecat si asta basta. Parintele …. care m-a chemat in spital si m-a luat in brate. Eu plec, voi veghea asupra ta de dincolo si atunci a murit. El stia.

Reporter România TV: Nu pot veni toti care si-ar fi dorit.

Gigi Becali: Va dati seama. Eu eram primul care eram acolo. Eram prieten bun cu Preasfintia Sa. Aveam o relatie prieteneasca.