Imagini SFÂŞIETOARE la căpătâiul studentei. Aura Ion este JELITĂ de familie, prieteni şi colegi- FOTO

AURELIA ION a murit. Studenta care a pierit în tragicul accident de avion va fi înmormântată joi cu onoruri militare. AURELIA ION sau Aura, cum o alintau cei dragi, a lăsat în urmă o mare de tristeţe şi suferinţă cruntă pentru cei dragi. Familia, colegii şi prietenii îşi iau rămas bun de la Aura.

23 ian. 2014, 08:07

Lacrimile nu vor mai îngheţa, joi, pentru Aurelia Ion. Vor curge de la toţi cei care au iubit-o şi care joi o conduc pe ultimul drum. Aura va fi înmormântata ca locotenent, cu onoruri militare, la o vârstă la care viaţa ei abia începea. Înmormântarea are loc în Cimitirul Ghencea 3 Militar.

Au bătut colpotele în cimitirul Ghencea pentru sufletul Aureliei… Colegi, prieteni dar şi necunoscuţi au depus coroane şi i-au adus un ultim omagiu.

Miercuri seara, când prietenii, cunoştintele şi colegii de serviciu ai Aurei Ion au venit la căpătâiul ei ca să-i aducă un omagiu, aceştia au avut surpriza să constate că tânăra a fost îmbrăcată în haine militare. Potrivit wowbiz.ro, acestea sunt acoperite de giulgiu şi la prima vedere nu se zăresc. Însă, pălarie pe care tânăra eroină o poartă pe cap şi care aparţine armatei romane, dovedeşte faptul că ea este îmbrăcată în uniforma armatei române.

Aurelia Ion, studenta care a decedat în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a fost avansată post-mortem la gradul de locotenent şi va fi înmormântată, joi, cu onoruri militare.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, potrivit MApN.

Coordonatorul SMURD Cluj, dr. Adela Golea, a declarat că tânăra a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului. Medicii au făcute „reprize” de resuscitare atât la locul accidentului, cât şi în ambulanţă, dar, în final, s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

Aurelia Ion, fata care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Cluj, nu participa pentru prima dată la o misiune de prelevare de organe alături de medicii bucureşteni, potrivit România TV.

În 2012, în luna septembrie, tânăra a plecat din Bucureşti în Neamţ pentru a asista la o operaţie de prelevare de organe de la un bărbat aflat în moarte cerebrală după ce a căzut într-o fântână. La acea vreme, transportul s-a făcut cu aceeaşi aeronava Britten Norman 2 şi parţial cu aceeaşi echipă de medici şi piloţi care au fost implicaţi în accidentul aviatic din Apuseni.

 

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

Trupul neînsufleţit al pilotului ADRIAN IOVAN a fost depus, joi dimineaţa, la Şcoala de Aviaţie din Bucureşti, informează România TV. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face până la ora 11.00.

Trupul neînsufleţit al pilotului va fi dus joi la capela „Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica „Sântul Ilie”.

Adrian Iovan va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.

ACCIDENT AVION: Mărturii INCREDIBILE ale primului om care a ajuns la epavă

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO