Imagini şocante! Cum arată mâinile cadrelor medicale după ce au stat ore întregi în combinezoanele anti-COVID-19 FOTO

Federaţia Solidaritatea Sanitară a publicat imagini tulburătoare care sunt dedicate cadrelor medicale care îi trateză pe pacienții infectați cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 18:33

Fotografiile arată efectele pe care le are purtarea excesivă a combinezonului de protecţie timp de mai multe ore asupra pielii. 

„Albumul Străduinței și al Suferinței salariaților din sănătate” prezintă cadre medicale îmbrăcate în echipamentele individuale de protecție, „desfășurându-și activitatea în condiții de muncă deosebit de periculoase”, împreună cu precizările unora dintre aceștia privind situația în care se află.

„Fiind constituit pe baza contribuției voluntare a angajaților, albumul oferă presei și publicului posibilitatea unui contact obiectiv cu actualele „chipuri profesionale” ale celor aflați pe baricadele rezistenței în fața COVID-19. Parcurgerea lui, fotografie cu fotografie, poate transmite tuturor cetățenilor gândurile și sentimentele salariaților din sănătate, facilitând înțelegerea mai adecvată a ceea ce se întâmplă” – precizează cei din Federația Solidaritatea Sanitară.