Imagini şocante în timpul unei partide de fotbal feminin. O jucătoare îşi pune genunchiul la loc cu pumnii VIDEO

O fotbalistă din Scoţia şi-a dizlogat genunchiul în timpul unui partide. Sportiva a reuşit să ducă la bun sfârşit meciul, după ce s-a lovit de mai multe ori cu pumnul în genunchi, potrivit BBC.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 15:47
Imagini şocante în timpul unei partide de fotbal feminin. O jucătoare îşi pune genunchiul la loc cu pumnii VIDEO

Jane O'Toole, căpitanul echipei de fotbal feminin St. Mirren, a suferit o accidentare gravă în timpul partidei. Fotbalista a căzut rău în urma unei ciocniri cu o adversară, iar genunchiul său s-a dislocat.

Ianis Hagi are Scoţia la picioare: "Ianis, vrei să te măriţi cu mine?" şi "Ianis e mai bun ca tatăl său"

Cu toate acestea, O'Toole s-a ridicat rapid şi a început să-şi lovească de mai multe ori genunchiul pentru a-l repoziţiona. După ce a primit îngrijiri din partea staffului medical, jucătoarea a rămas pe teren pentru ultimele 40 de minute şi a terminat meciul din postura de integralistă.

Jane O’Toole, căpitanul echipei de fotbal feminin St. Mirren, a suferit o accidentare gravă în timpul partidei. Fotbalista a căzut rău în urma unei ciocniri cu o adversară, iar genunchiul său s-a dislocat.

Ianis Hagi are Scoţia la picioare: „Ianis, vrei să te măriţi cu mine?” şi „Ianis e mai bun ca tatăl său”

Cu toate acestea, O’Toole s-a ridicat rapid şi a început să-şi lovească de mai multe ori genunchiul pentru a-l repoziţiona. După ce a primit îngrijiri din partea staffului medical, jucătoarea a rămas pe teren pentru ultimele 40 de minute şi a terminat meciul din postura de integralistă.