Imagini şocante într-un spital din Slatina! Medicii se plâng că autorităţile locale amână renovarea

O angajată la clinica din Slatina a trimis pentru HotNews.ro mai multe imagini dezastruoase în care se poate observa neglijenţa autorităţilor. 

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 13:03

„Ne tot mint că o renovează și nu o mai fac. Nici pe noi nu ne lasă să ne organizăm și să o renovăm noi, zic că o fac ei”, a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre medicii care își desfășoară activitatea în clădire, pentru HotNews.ro.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat pentru HotNews.ro că instituția pe care o conduce ar urma să lanseze în această primăvară licitația pentru reabilitarea clădirii. Nu s-a făcut nimic până acum din cauză că nu au fost bani, adaugă președintele CJ Olt.

Citeşte şi: SCANDALOS. Gândaci la Pediatrie în Focşani. Purtător de cuvânt Spitalul Judeţean: „E un lucru normal să fie capcane în spital”

În clădirea policlinicii, cunoscută în Slatina ca policlinica veche, își desfășoară activitatea cabinete de medicina familiei, cabinetele unor medici specialiști și laboratoare medicale.

 

Sursă foto: HotNews.ro 


loading...