Imagini uimitoare din vehicului care duce turiştii în spaţiu. Pentru ce plătesc bogaţii peste 250.000 de dolari

Compania Virgin Galactic a prezentat un model de cabină de lux pentru un vehicul spaţial comercial destinat transportării celor care sunt dispuşi să plătească peste 250.000 de dolari pentru turismul spaţial.

29 iul. 2020, 09:35

Virgin Galactic Holdings Inc. a prezentat dotările din cabina vehiculului spaţial VSS Unity într-un tur virtual pentru presă, menit să evoce acelaşi model estetic pe care Virgin
Group l-a urmărit pentru avioanele comerciale, saloanele din aeroporturi, hoteluri şi cursele de croazieră planificate.

Pasagerii vor putea privi în exterior prin 12 ferestre circulare, în timp ce urcă la aproape 100 km deasupra Pământului. La altitudinea maximă aceștia pot coborî din scaune și se pot plimba în jurul cabinei în condiții de „gravitaţie zero”.

Citeşte şi NASA a publicat o poză cu Bucureştiul văzut din spaţiu. Cum se vede capitala României de pe Staţia Internaţională FOTO

Compania are deja 600 de clienţi care s-au înscris pentru zboruri, în timp ce alţi în jur de 400 şi-au exprimat interesul. Virgin Galactic a transmis că intenţionează să transporte primii clienţi în spaţiu spre sfârşitul acestui an. Înainte de acest moment crucial, Virgin Galactic l-a numit săptămâna trecută pe un fost veteran al companiei Walt Disney în funcţia de director şi a intensificat gradual eforturile de marketing pentru prezentarea zborurilor spaţiale de plăcere ca fiind cele mai noi tipuri de experienţe pentru persoanele aflate în căutare de aventură.