Meghan şi Harry, moment penibil la un eveniment. Beyonce a fost jenată de ce a văzut

Meghan și Harry au fost invitații speciali la premiera europeană a filmului "Regele Leu ", unde s-au întâlnit cu Beyonce-Jay Z. Este prima întâlnire publică între soţia prinţului Harry şi faimoasa cântăreaţă.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 09:43
Meghan şi Harry, moment penibil la un eveniment. Beyonce a fost jenată de ce a văzut

Cei doi artiști le-au mărturisit ducilor de Sussex cât de mult îi admiră, au vorbit despre copiii lor, iar la final, rapperul american le-a dat și un sfat proaspeților părinți: găsiți-vă întotdeauna timp și pentru voi.

La un moment dat, Beyonce a făcut un gest, în care arăta că se simte jenată, când a auzit dialogul lui Harry cu un producător Disney. Acesta l-a rugat pe cel din urmă să o angajeze pe soția lui.

Citeşte şi: Meghan Markle, renegată şi de propriul tată. Acesta o acuză că a umilit familia regală britanică

Data viitoare, oricine are nevoie de o voce în plus, noi suntem disponibili„, a spus Harry, la care Meghan a adăugat: „De asta și suntem aici! Ăsta e scopul„.

În timpul conversației, Beyonce este văzută acoperindu-și fața cu mâna, semn că era rușinată de ceea ce aude.

„Priviți la Beyonce! Și-a dat seama ce se întâmplă, atât ea, cât și Mr. Carter trebuie să zâmbească în continuare. Dar, practic, Harry îi cere lui Bob un loc de muncă pentru Meghan. Meghan se preface că totul este o glumă„, spune un internaut.

Este dureros de urmărit. Toată lumea pare atât de incomodă, mai ales în timp ce Meghan vorbește cu Beyoncé”, este un alt comentariu.


 

În filmul „Regele Leu”, Beyonce este vocea unuia dintre personajele principale.

Prinţul Harry, prima reacţie după anunţul retragerii din Casa Regală

Prințul Harry a avut prima reacţie publică după anunţul retragerii din Casa Regală şi a declarat că o face cu „mare tristeţe”. În discursul său, într-o înregistrare video publicată duminică pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit.

Citeşte şi: Scandal la Casa Regală. Figurile Prinţului Harry şi a lui Meghan Markle au fost separate la Muzeul Figurilor de Ceară – Madame Tussauds

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor, ci după luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil.

Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită„, explică ducele de Sussex într-un discurs susţinut în faţa invitaţilor la un dineu caritabil de la Londra scuzându-se că nu a procedat întotdeauna bine. (Citește AICI mai multe detalii)