Impresarul lui Benone Sinulescu, apel disperat către Raed Arafat: „Nu poate fi lăsat așa”

Benone Sinulescu se află în stare gravă în spital, iar impresarul său, Ionuț Pavel, a făcut un apel disperat către Raed Arafat pentru a se implica în salvarea artistului.

11 iul. 2021, 18:25
Impresarul lui Benone Sinulescu, apel disperat către Raed Arafat: „Nu poate fi lăsat așa”

Benone Sinulescu a șocat opinia publică când a fost găsit leșinat în propria locuință din Bârzava. Impresarul artistului de muzică populară, Ionuț Pavel, a transmis un mesaj disperat lui Raed Arafat și l-a rugat public pe secretarul de stat în cadrul MAI să se implice în a-l salva pe Benone Sinulescu

Benone Sinulescu se află în stare gravă în Spitalul Județean Arad și există suspiciunea că, de fapt artistul ar fi suferit un atac vascular cerebral.

“Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa.”, a transmis impresarul Ionuț Pavel, relatează CanCan.

Benone Sinulescu. Mesajul disperat trimis de apropiați

Mesajul disperat trimis de apropiații lui Benone Sinulescu către români.   Impresarul lui Benone Sinulescu arată cu degetul înspre familia artistului şi acuză că aceasta nu face tot posibilul pentru ca Benone să fie tratat.

Joi, artistul ar fi fost găsit inconştient în casa lui din Bârzava, iar de acolo, în loc să fie dus la tratament la Spitalul Judeţean Arad, ar fi fost dus într-un centru de paliative din comuna Vladimirescu.

„Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui nea’ Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu”, a spus Ionuţ Pavel, impresarul artistului, conform antena3.ro.

“Scrisoarea aceasta este un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții, dacă mai este posibil, a unui om al cărui nume este similar cu excelența în folclorul românesc, Benone Sinulescu. Numele meu este Ionuț Pavel și în ultimii 7 ani am fost impresarul marelui nostru artist. Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, nea’ Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la recuperarea sa medicală.

Când, în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timişoara, care a tras un semnal de alarmă şi a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide şi care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui nea’ Beni părea că se poate îmbunătăți, dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea’ Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă momentul de final al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile. Vreau să vă rog pe dumneavoastră, ziariștii, care atunci când vă uniți puteți muta munții din loc pentru salvarea unei vieți, ajutați-ne să îl salvăm pe nea’ Beni”.


loading...
Partenerii noștri