Impresionant! O fetiță și-a cărat cățelul în spate până la veterinar, prin zădadă, pe o distanță de doi kilometri

O fetiță de nouă ani, Cemre, din Turcia a impresionat o lume întreagă, după ce și-a cărat câinele în spate prin zăpadă, pe o distanță de doi kilometri.

05 mart. 2021, 21:22

O fetiță de nouă ani, Cemre, din Turcia a impresionat o lume întreagă, după ce și-a cărat câinele în spate prin zăpadă, pe o distanță de doi kilometri, pentru a-l duce la veterinar.

Patrupedul avea nevoie urgentă să fie dus la medicul veterinar.

Medicul veterinar fusese chemat într-un sat mic din Turcia pentru a se ocupa de vaca unui localnic. Fetița, auzind de prezența medicului în sat, și-a luat cățelul bolnav și l-a cărat în spate pe o distanță de doi kilometri, prin zăpadă.

„Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi”, a scris veterinarul pe o rețea socială, impresionat de afecțiunea fetiței pentru câinele său.

Imaginile au ajuns virale pe internet. Bărbatul a declarat presei locale că patrupedul nu avea o problemă gravă, ci doar o usturime puternică pe care a rezolvat-o cu o injecție împotriva paraziților.

„Această fetiță a venit să-i fac câinelui o injecție, când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă”, a anunțat medicul, Ogün Öztürk.

Clipul care i-a fermecat pe internauți! Un cățel așteaptă să primească afecțiune de la un manechin de plastic

Câinilor le place să fie înconjurați de oameni și să primească afecțiune, așa cum și ei oferă la rândul lor.

Un clip video apărut pe internet i-a fermecat pe utilizatori și a devenit viral la scurt timp. Un cățel din rasa Golden Retriver, pe nume Sporty, a mers cu stăpânii la magazin și a așteptat să primească afecțiune de la un manechin.

S-a întâmplat într-un magazin din Chicago. Sporty, în timp ce ținea lesa în gură, a încercat tot posibilul să îi atragă atenția manechiunului din plastic și să fie mângăiat.

Ceea ce nu știa Sporty e că manechinele sunt lipsite de viață. A încercat în fel și chip să se bucure de o mângâiere, dar nu a reușit.

În cele din urmă, s-a convins că doar stăpânul său e capabil să-l alinte, așa că s-a îndreptat spre el să obțină ce-și dorea.

Imaginile haioase au fost postate pe pagina de Instagram a cățelului și zeci de mii de persoane le-au apreciat.

Citește și Povestea impresionantă a căţelului care a parcurs sute de kilometri pentru a-şi revedea stăpânii. A stat două săptămâni pe drum