Impresionant. Un cuplu căsătorit de 45 de ani a murit ținându-se de mână la câteva secunde distanță unul de celălalt, din cauza Covid-19. „Adevărata definiție a sufletelor pereche”

Un cuplu din SUA, căsătorit de 45 de ani, și-a dat ultima suflare la câteva secunde unul de celălalt, după ce s-au îmbolnăvit amândoi de Covid-19. Soții erau nevaccinați.

10 ian. 2022, 11:29

Un cuplu William și Carol Stewart din New Hampshire au murit la câteva secunde unul de celălalt din cauza COVID-19, ținându-se de mână în timp ce soții și-au dat ultima suflare.

Un nou cuplu în sportul românesc. Au plecat împreună în vacanţă în Maldive

Fiica Melissa Noke a spus că întreaga lor familie de opt a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Carol a fost conectată la aparate de oxigen timp de două săptămâni, William timp de opt zile. William a suferit de insuficiență pulmonară și renală spre sfârșitul vieții.

Fiica lor a menționat că părinții ei au fost nedespărțiți.

„Se cunosc de la patru ani, sunt împreună de 45 de ani, s-au căsătorit de 44 de ani”, a spus Noke.

Familia nu a putut să-și viziteze părinții la Parkland Medical Center până la „Hero Walk” din 30 decembrie. William și Carol au fost duși de lângă familie și internați împreună, într-o singură cameră de spital.

„Am pus ambele paturi unul lângă altul, punând mâna mamei mele în mâna tatălui meu”, a spus Melissa Noke. „De îndată ce și-au atins mâinile, tatăl meu și-a dat ultima suflare, iar apoi mama mea 10 secunde mai târziu”.

Noke a spus că familia ei a fost uşurată că părinţii lor nu au mai suferit.

„Au fost o adevărată definiție a sufletelor pereche. Nu poate exista doar unul: trebuie să fie împreună”, a spus Noke.

Noke a spus că părinții ei nu erau vaccinați. Ea a spus că mesajul ei este să ca oamenii să-și facă vaccinul înainte de a fi prea târziu.

Cuplu bombă în showbiz! Mihaela Buzărnescu se iubește cu un fotbalist de la Chindia, cu 11 ani mai mic decât ea

Când a fost întrebată ce le-ar spune părinților ei chiar acum, Noke a spus: „Este o onoare să fiu fiica voastră, vă iubesc și ne vom revedea cândva”.

Melissa Noke, fiica cuplului, a spus că cheltuielile de înmormântare sunt extrem de mari și au organizat o strângere de fonduri pentru a face față, relatează wave3.com.