În zodia pasiunii: recunoaşte un amant bun în funcţie de zodie

Potenţialul erotic al fiecăruia în parte este conturat de educaţie, moştenire genetică, experienţe care ne marchează în bine sau în rău, persoane cu care ne întâlnim la un moment dat. Este foarte dificil să creionezi tip-uri de caractere sexuale - abilităţile sexuale ţin mai mult de compatibilitatea fizică şi emoţională pe care o ai cu celălalt. Pe de altă parte, există fiinţe ceva mai sexuale decât altele, cu un IQ sexual mai mare decât cei din jur.

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 11:14
În zodia pasiunii: recunoaşte un amant bun în funcţie de zodie

Berbec

În cele mai multe top-uri sexuale, semnul astral Berbec ocupă un loc de mijloc: aproape că excelează, dar nu ajunge niciodată printre primii trei. Uşor prea grăbit, Berbecul este pasional şi dinamic, iar senzualitatea lui debordează uneori.

Renumit pentru spiritul inventiv şi pentru spontaneitate, Berbecul se naşte cu un sex-appeal care are, pe deaspura, şi multă imaginaţie. Am putea spune, fără regrete, că un Berbec te poate face fericit în pat şi, de asemenea, am putea afirma că nu te vei plictisi niciodată în timp ce faci sex cu o persoană născută sub acest semn astral.

Berbecul este printre puţinele zodii care îmbină armonios aspectul pur fizic (corpul unei femei pentru un bărbat Berbec este un „altar de plăceri” pe care le exploatează la maxim) cu latura emoţională. Însă, (pentru că există un „dar”), cei ghidaţi de semnul zodiacal Berbec au în aproape toate domeniile vieţii o problemă permanentă: ei sunt copiii zodiacului, iar lipsa de maturitate se poate simţi, deseori, şi în plac sexual. Aşadar, pot fi râzgâiaţi, greu de mulţumit, repede plicitisiţi, pe scurt – uşor inadaptabili.

Taur

Dacă s-ar da un examen pentru etalarea cunoştinţelor sexuale, Taurul ar lua sigur 10 – probabil nu un 10 plus, dar un 10 simplu, curat. Cea mai senzuală zodie dintre cele 12, Taurul îşi situaeză viaţa sexuală în centrul intereselor sale cotidiene.

De aceea, în viaţa lui sexuală este pragmatic şi puternic, fără a-i lipsi, însă, şi imaginaţia şi spiritul ludic. În ceea ce priveşte sexualitatea, cel născut sub semnul astral Taur este liber, fără prejudecăţi, fără inhibiţii, liber ca pasărea cerului.

Iar libertatea de care dispune îl ajută să capete o încredere de neclintit în forţele proprii – face sex întotdeauna pentru o plăcere egoistă, dar rămânând atent la cel de lângă el… Îmbină instinctele sexuale cu tandreţea şi pasiunea şi, mai mult, are răbdare.

Într-un mod relativ bizar, Taurul manifestă în timpul actului sexual două tendinţe copleşitoare, dar pe care reuşeşete să le ţină sub control: dorinţa de a căuta satisfacţia numai pentru el şi instincul de a-l face pe celălalt satisfăcut. O adevărată magie sexuală! Taurii fac mai mult dragoste decât sex, iar dragostea de care vă zic durează mult şi bine, de aceea are nevoie de un amant pe măsură.

Citeşte şi  Horoscop: Ce îţi place cel mai mult toamna, potrivit zodiei tale

Gemeni

Un partizan al erotismului, un vrăjitor al jocului erotic – este cel născut sub semnul zodiacal Gemeni.

Nu se va jena niciodată în faţa unor fantezii îndrăzneţe, dornindu-şi mereu să experimenteze poziţii sexuale noi, roluri sexuale, abordări noi ale actului sexual. Pentru Gemeni, sexul este mai degrabă o provocare….

Rac

Foarte sensibil, cel născut sub semnul zodiacal european Rac exploatează mai mult latura emoţională a unei partide de sex, decât plăcerea fizică. O altă trăsătură specifică Racilor constă în capacitatea lor de a se deschide sexual numai în faţa acelor parteneri care le oferă încredere şi care sunt extrem de tandri.

Evoluţia unui Rac cunoaşte cote ridicate numai în prezenţa acestor persoane cu care împarte sentimente profunde de afecţiune. Un partener sexual pasional, visător, creativ, cu un simţ al intuiţiei crescut, o imaginaţie debordantă, dar liniştit, ponderat şi extrem de afectuos.

Citeşte mai mult pe one.ro