Încă 71 de oameni, ucişi de coronavirus în China. Bilanţul deceselor este în scădere

Coronavirusul a provocat luni încă 71 de decese în China. La nivel mondial, nu mai puţin de 2.698 de oameni au murit din cauza virusului ucigaş. Numărul cazurilor confirmate a depăşit 80.000.

RomaniaTV.net
25 feb. 2020, 06:39
Încă 71 de oameni, ucişi de coronavirus în China. Bilanţul deceselor este în scădere

Comisia Naţională de Sănătate din China a raportat, de asemenea, 508 de noi cazuri confirmate de contaminare cu noul coronavirus, toate, cu excepţia a nouă cazuri fiind depistate în provincia centrală Hubei, unde epidemia a început în decembrie. Bilanţul la nivel naţional privind noi cazuri de infectare anunţat luni indica 409 cazuri, conform Agerpres.

În lumea întreagă, nu mai puţin de 2.698 au murit din cauza coronavirusului.

Citeşte şi: Nicolae Bădălău: „România va deveni în două săptămâni al doilea focar de coronavirus, după Italia”

Autorităţile chineze au raportat luni încă 71 de decese provocate de coronavirus, 68 dintre acestea fiind în provincia Hubei. Potrivit Comisiei Naţionale de Sănătate, numărul deceselor din cauza virusului ucigaş în China este de 2.663 de persoane.

De asemenea, au fost raportate alte 35 de decese în afara Chinei: Iran – 12, Coreea de Sud – 7, Italia – 7, Japonia – 4, Hong Kong – 2, iar Filipine, Franţa, Taiwan câte un caz.

Citeşte şi: Victor Costache: Nu avem niciun caz confirmat de CORONAVIRUS în România. Pentru carantină, se acordă concediu medical

Cazurile de îmbolnăvire confirmate în China au crescut luni cu 508, 499 fiind în provincia Hubei.

Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în China este de 77.658, iar la nivel global acestea au ajuns la 80.067.

Conform autorităţilor chineze, 27.323 de pacienţi s-au vindecat.

Citeşte şi: CORONAVIRUS. OMS avertizează: Lumea trebuie să se pregătească de o eventuală pandemie