Încă o asistentă infectată cu coronavirus a murit. Femeia a îngrijit bolnavi cu COVID la Spitalul din Balş

O asistentă de la Spitalul Balș a murit luni dimineaţă din cauza COVID-19. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost confirmată cu virusul SARS-COV2 pe 16 octombrie şi a fost internată. Pentru că starea ei s-a agravat, medicii au decis să o transfere la Spitalul Caracal, unde a murit, în această dimineață, informează gazetaoltului.ro.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 11:16

Asistenta decedată a îngrijit bolnavii infectați cu noul coronavirus şi este posibil ca de aici să se fi infectat, a declarat managerul Spitalului Balș, medicul Carmen Grigoriu. Din nefericire, femeia suferea şi de alte boli.

„Din păcate, este adevărat că asistenta de la noi a murit, avea 47 de ani. Mai avea hipertensiune și obezitate, lucra pe Secția de Boli Interne, unde s-a ocupat de pacienți COVID, bănuim că infectarea s-a făcut pe secție. De joi, a început să desatureze, iar vineri s-a făcut transferul la Caracal, în urma insistențelor pentru un Computer Tomograf, pentru că a evoluat imaginea radiologică. Noi nu avem CT, avem doar Radiologie, s-a observat o modificare, s-a insistat pentru CT la Caracal, a fost trimisă pentru CT și am reușit să obținem să și rămână acolo. Este cumplit…”, a declarat managerul Spitalului Balş.

Citeşte şi: Şcolile ar putea rămâne ÎNCHISE şi în noiembrie. Orban, ANUNŢ important pentru elevi

 

Într-o stare gravă este și o infirmieră de la Spitalul Balș, aceasta fiind internată pe Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Slatina.

„Mai avem o infirmieră în stare gravă, care a fost transferată la Slatina, de această data. Este pe Terapie Intensivă, la Slatina. Ea are puțin peste 50 de ani. În acest moment, încercăm să transferăm toți pacienții către alte spitale din județ, pentru a putea face dezinfecție complete pe Secția de Medicină Internă, nu îi mai ținem aici, asigurăm doar urgențele”, a precizat medicul Carmen Grigoriu.

Citeşte şi: Medicul Adrian Marinescu avertizează: Vom avea multe cazuri de COVID în perioada următoare. Care este soluţia pentru a scăpa de virus

 

Şefa de la Urgenţe Feteşti, moartă de coronavirus. Avea doar 48 de ani

Șefa Centrului de Primire Urgență de la Fetești a murit de Covid 19. Mioara Neagu împlinise 48 de ani în luna iulie. Aceasta era medic coordonator al Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești. În urmă cu o lună a început să se simtă rău, iar acum două săptămâni a fost transferată la Spitalul Colentina. 

Din păcate, stare de sănătate a acesteia s-a înrăutăţit şi a murit.