Încă o asistentă infectată cu covid a murit. Lucra de 42 de ani la Spitalul din Arad

O asistentă infectată cu covid a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Femeia avea 69 de ani şi lucra la SCJU Arad de 42 de ani.

21 dec. 2020, 10:44
Încă o asistentă infectată cu covid a murit. Lucra de 42 de ani la Spitalul din Arad
O asistentă de la Spitalul Judeţean Arad a murit după a fost infectată cu covid-19.

Încă o asistentă infectată cu covid a murit. Suzi Baginean avea 69 de ani şi înainte să intre la pensie, a fost şefa Blocului Operator I, iar apoi a lucrat ca simplă asistentă.

Încă o asistentă infectată cu covid a murit. Sanitas Arad: Zâmbetul ei cald şi sfaturile ei ne vor lipsi mereu

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Arad, femeia era în concediu medical înainte de momentul infectării, pentru că suferea de o boală cronică gravă, relatează Agerpres. 

Citeşte şi Încă o asistentă infectată cu coronavirus a murit. Femeia a îngrijit bolnavi cu COVID la Spitalul din Balş

Asistenta a fost confirmată cu COVID-19 pe 27 noiembrie, fiind internată în aceeaşi zi.

„Colega noastră Suzi Baginean a pierdut lupta cu virusul. Noi am pierdut un om minunat, un om cum rar întâlneşti în viaţă, dedicat credinţei sale, muncii sale, colegilor săi, prietenilor săi, o luptătoare! A fost mentor multora dintre noi şi ne-a fost alături mereu. Zâmbetul ei cald şi sfaturile ei ne vor lipsi mereu! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a anunţat şi Sanitas Arad, printr-o postare pe Facebook.

Citeşte şi O tânără a murit fulgerător, după ce a îngrijit pacienţi cu COVID-19 cu mâinile goale: „Spitalul nu i-a dat nici măcar o mască!”