Încă o BOMBĂ a explodat la PRO TV.Trupa de la „Vocea României” pleacă la postul concurent

Plecările din Pro TV par să nu se mai oprească, iar producţia "Vocea României" a primit o nouă lovitură.

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 17:55
Încă o BOMBĂ a explodat la PRO TV.Trupa de la „Vocea României” pleacă la postul concurent

„Vocea României” rămâne şi fără trupa care asigura partea instrumentală. Compozitorul George Natsis şi bandul său au plecat la Antena 1, unde vor face parte din echipa emisiunii „Dancing with the Stars”.

George Natsis merge la Antena 1 împreună cu toboşarul Vlad Popescu şi chitaristul Nicu Patoi, acesta din urmă făcând parte şi din trupa lui Ştefan Bănică jr., care va face parte din juriul X Factor. Alături de ei va mai fi clăparul Sorin Dragoş, împreună cu trei suflători.

Citeşte şi Decizie neaşteptată a unei vedete: a rupt contractul cu Antena 1

Instrumentiştii văd colaborarea la „Dancing with the stars” ca pe o „provocare”: „Este un format care necesită multă versatilitate din partea noastră, trebuie să acoperim o mulţime de stiluri, iar provocarea este mare. Show-ul va fi, în buna noastră tradiţie, unul spectaculos. Mă bucur că va exista şi la noi aceeaşi formulă pe care am văzut-o şi la bandul show-ului din SUA”, a declarat George Natsis, care a adăugat că în luarea deciziei de a colabora cu Antena 1 a atârnat şi faptul că Mona Segall lucrează acum cu acest post de televiziune: „Pentru noi este o continuitate a lucrului pe care l-am început cu echipa coordonată de Mona Segall acum mai bine de 6 ani. Rămânem alături de aceeaşi echipă, doar proiectele sunt altele”.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI: Andra ar putea fi al patrulea antrenor