Încă o jurnalistă a părăsit Realitatea Plus: Decizia îmi aparţine, la fel şi munca de aproape şapte ani

Jurnalista Florentina Bălășoiu, cea care prezenta mai multe jurnale la postul Realitatea Plus, și-a dat demisia. Decizia îi aparține acesteia, care a petrecut ultimii șapte ani în redacția postului.

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 18:57

Jurnalista a părăsit postul Realitatea Plus după șapte ani. Aceasta a ținut să menționeze faptul că visele devin realitate dacă muncești și lupți pentru ele, dar și să mulțumească publicului său.

Citește și: O altă jurnalistă părăseşte Realitatea Plus: Când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi

„Astăzi am hotărât să îmi dau demisia de la Realitatea PLUS. Decizia îmi aparține, la fel cum îmi aparține și munca de aproape șapte ani în această redacție de știri. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, au fost cei mai frumoși ani din cariera mea. Visurile devin REALITATE dacă muncești și lupți pentru ele, dar sentimentul de libertate te împinge să evoluezi! Îi mulțumesc publicului meu pentru fiecare zi în care m-a urmărit!”, transmite Florentina Bălăşoiu într-un mesaj publicat pe Facebook.

În ultima perioadă, mai multe vedete ale postului de ştiri au decis să plece de la Realitatea Plus: Denise Rifai, Octavian Hoandră şi Costi Rogozanu.

Florentina Bălășoiu lucrează la Realitatea TV de șapte ani. A fost reporter pe social, a prezentat emisiuni (Fără Menajamente, Dimineața de Știri), iar în ultima perioadă a fost pe post la Realitatea zilei, jurnalele între orele 10.00 și 12.00.

Înainte de Realitatea TV, a lucrat la Digi 24 și la Radio 3Net Florian Pittiș. 

După ce Florentina Bălășoiu, cea care prezenta mai multe jurnale la postul de știri, și-a dat demisia, alte două nume, cu ani în spate de la Realitatea Plus, au fost trimise de conducerea postului în șomaj tehnic: Nora Dincă și Mariana Zberianu, potrivit paginademedia.ro

Mutările vin în contextul în care postul TV trece printr-o perioadă de schimbări: Costi Rogozanu a demisionat în urmă cu două săptămâni (după ce angajați ai stației au fost trimiși în șomaj tehnic dar chemați la muncă), Alina Manolache a venit de la Libertatea și a plecat după numai patru zile, un nou director executiv a fost numit la conducerea televiziunii.


loading...