Încă un accident cu o ambulanță în București. Șoferița unui Mercedes, fiica prim-procurorului de la Parchetul din Bolintin, nu i-a acordat prioritate. Echipajul medical mergea să preia o gravidă

Încă o ambulanță a fost împlicată într-un accident grav în București. Este al doilea accident în doar să săptămână. O șoferiță nu a acordat prioritate unei ambulanțe care se deplasa la o gravidă. Impactul a fost provocat de fiica prim - procurorului de la Parchetul Bolintin.

03 apr. 2024, 11:22

Încă o ambulanță a Serviciului de Ambulanță București – Ilfov a fost implicată miercuri într-un accident rutier. Echipajul medical de pe ambulanță se deplasa să preia o gravidă. Nu a mai ajuns, ambulanța fiind lovită de o șoferiță aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, care nu i-a acordat prioritate.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Berzei cu Știrbei Vodă. Atât șoferița Merdecesului, cât și asistenta din ambulanță au fost transportate la spital.

Accidentul de azi vine după ce duminică o ambulanță SMURD care transporta un pacient la spital s-a răsturnat după ce a fost implicată într-un accident rutier. Autospeciala SMURD a fost lovită de un autoturism BMW pe Calea 13 Septembrie intersectie cu Bulevardul Panduri. Pacientul, un paramedic aflat în ambulanţă alături de acesta, dar şi un copil aflat în autoturism au fost duşi la spital.

”În jurul orei 17:15 s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță SMURD, în Calea 13 Septembrie intersectie cu bd. Panduri.
La momentul producerii accidentului rutier, pacientul din ambulanță (barbat) era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un braț. În urma evenimentului rutier a fost evaluat medical și prezenta un traumatism cranio-cerebral.
De asemenea, paramedicul din compartimentul in care se afla si pacientul prezenta contuzii. Ambii au fost transportati la Spitalul Universitar de 2 ambulanțe SMURD.

Citește și: Accident grav în pasajul Unirii. Doi tineri au fost răniți și transportați în stare critică la spital. Mărturiile uneia dintre victime: „M-am urcat pasager cu unul pe care nu îl cunoşteam”

Din auto civil, un copil în vârstă de aprox 7 ani prezenta atac de panică și contuzii ușoare, fiind transportat împreună cu mama acestuia la Spitalul Grigore Alexandrescu, de o ambulanță SMURD”, a transmis ISU București.