Încă un pilot aproape de moarte în concursul de offroad în care a decedat şoferul Adrian Cernea

La data de 8 octombrie, in cadrul unui concurs off road organizat in localitatea Sotanga, un bărbat, pilot, in vârsta de 28 de ani, in timp ce conducea un autoturism, s-ar fi răsturnat cu acesta. Barbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

08 oct. 2021, 19:35
Încă un pilot aproape de moarte în concursul de offroad în care a decedat şoferul Adrian Cernea

Politistii efectuează cercetari, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați în cazul unui accident produs într-o zonă accidentată în comuna Șotânga, în cadrul unui concurs de offroad. Persoana accidentata a fost adusa de organizatorii concursului pana la ambulanta SMURD unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior victima a fost predată echipajului SAJ care a transporat-o la UPU Targoviste.

În etapa precedenta a concursului pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața după ce mașina lui a fost luată de o viitură.

Pilotul Adrian Cernea a murit pe 19 iunie în timpul unui concurs off-road desfăşurat în judeţul Bacău. Autorităţile din judeţele Covasna şi Bacău au intervenit, sâmbătă, după ce un maşină care participa la o competiţie de off road a căzut în râul Oituz, între cele două judeţe.

Citeşte şi: Noi veşti despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Temerile fanilor se adeveresc

Potrivit ISU Bacău, incidentul a avut loc între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău).

”În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău, conform News.ro.

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul Adrian Cernea a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă.

Citeşte şi: Celebru fotbalist de la Rapid dă cărţile pe faţă despre divorţ: „Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri”


loading...
Partenerii noștri