Încearcă această băutură şi vei slăbi 4 kilograme în 5 zile

Grasimea abdominala este foarte greu de dat jos, mai ales in perioada post-natala. Ca sa ai un abdomen plat trebuie sa iti modifici atat stilul de viata cat si alimentatia, dar si sa te inarmezi cu perseverenta si rabdare.

21 mart. 2016, 10:00
Încearcă această băutură şi vei slăbi 4 kilograme în 5 zile

Prioritatile principale trebuie sa fie miscarea si alimentatia corecta, scrie secretele.com. Se spune ca secretul unui abdomen plat consta in proportie de 10 % in antrenamentele de la sala si in proportie de 90 % in alimentatie. Tipul de alimente consumate influenteaza foarte mult daca dai jos din kilogramele in plus sau daca, din contra, te ingrasi.

Citeşte şi Totul despre slăbitul în timpul somnului. Ce se întâmplă de fapt

Alegerea e in mainile tale!

Foloseste aceasta bautura pentru a accelera procesul de slabire!

Aceasta bautura te energizeaza si potenteaza efectele antrenamentelor fizice si ale unei diete sanatoase. In plus, se prepara repede si usor. Lucreaza foarte eficient, asa ca te vei indragosti repede de ea.

Mod de preparare:

Pune in blender o mana de patrunjel, apoi stoarce o lamaie mare si toarna sucul peste patrunjel.

Toarna apoi in blender si 500 ml de apa, dupa care paseaza compozitia pana ce obtii un preparat omogen.

Patrunjelul este excelent pentru digestie si contine multe vitamine, in timp ce lamaia are un efect detoxifiant si sprijina eliminarea excesului de apa din organism, un lucru esential pentru slabire.

Incearca sa iti incepi fiecare zi cu aceasta bautura si foloseste-o 5 zile la rand.

Cel mai indicat este sa o bei pe stomacul gol.

Citeşte şi Diete sănătoase. REŢETĂ DE SLĂBIT cu hrean. Cum pierzi un centimetru în talie în fiecare zi

Pentru fiecare 5 zile de cura neintrerupta se recomanda sa faci o pauza de 10 zile. Poti repeta cura cu suc in aceasta maniera pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Iata si alte bauturi pe care te sfatuim sa le incerci!

Se recomanda sa inlocuiesti sucurile procesate si bauturile carbogazoase dulci din comert cu sucuri proaspete preparate in casa. Bautura de patrunjel poate fi completata pe parcursul zilei cu multe alte bauturi sanatoase.

Iata cateva retete eficiente:

Apa aromatizata: Pune cateva felii de fructe sau legume in apa rece si bautura e gata. Ai nevoie sa consumi cat mai multa apa pentru topirea si eliminarea grasimilor, iar apa aromatizata este o alternativa excelenta pentru apa plata.

Ceai verde: Prepara un ceai verde si asteapta sa se raceasca, dupa care adauga cuburi de gheata. Daca preferi ceaiul indulcit, poti pune si putina miere.

Smoothie de pepene rosu: Pepenele rosu contine apa din abundenta, asa ca este ideal pentru zilele caniculare de vara. Amesteca pepene feliat cu iaurt, dupa care adauga cateva cuburi de gheata pentru un efect racoritor si revigorant.