INCENDIU CLUB COLECTIV. Iubita lui Andrei Găluţ a pierdut lupta cu moartea şi s-a stins pe un pat de spital

INCENDIU CLUB COLECTIV. Două persoane internate la spitalul Floreasca, un bărbat și o femeie, au murit miercuri noapte în spitalul Floreasca. Potrivit unor surse medicale, printre cei doi pacienţi este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ.

12 nov. 2015, 07:24

INCENDIU CLUB COLECTIV. Încă doi răniţi în incendiul de la Colectiv şi-au pierdut viaţa, informează România TV. Bilanţul tragediei de la Colectiv a ajuns astfel la 53 de morti.

Mădălina Strugaru, iubita lui Andrei Găluţ, era internată la Spitalul Floreasca şi potrivit prietenilor ei, miercuri stare fetei era stabilă. Ba mai mult, pe internet tinerii au făcut un apel pentru cei care voiau şi puteau să o ajute financiar spunând că Mădălina avea nevoie de tratamente îndelungate și multă terapie.

Din păcate însă organismul ei a cedat miercuri noaptea. Vineri seara, tânăra venise să-şi susţină iubitul, solistul vocal al trupei Goodbye to Gravity la lansarea celui de-al doilea material discografic al formaţiei.

Mădălina era pasionată de muzica rock şi sporturile extreme.

După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Găluţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei.

Miercuri seara, Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, s-a stins din viaţă pe aeroportul din Franţa. Pascu a fost transferat miecuri la o clinică din Franţa, cu o aeronavă SMURD care a decolat din Bucureşti în jurul orei 16. Familia sa dorea încă de acum câteva zile ca Alex să fie transferat la o clinică din străinătate, dar doctorii s-au opus. Între timp, zborul în străinătate a fost aprobat doar după ce starea i s-a mai îmbunătăţit. La Paris, unde aeronava a aterizat în jurul orei 19.30, starea lui Alex Pascu a devenit însă critică şi cu toate eforturile medicilor viaţa lui nu a putut fi salvată, el fiind declarat decedat, pe aeroport.

Alex avea 33 de ani şi era fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Alex Pascu şi solistul Andrei Găluţ erau singurii membri ai trupei Goodbye to Gravity rămaşi în viaţă după incendiul de la clubul Colectiv, din 30 octombrie. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit chiar în seara incendiului, iar bateristul Bogdan Enache şi-a pierdut viaţa dumincă, el nerezistând transportului cu avionul către Elveţia. A intrat în şoc cardio-respirator, medicii au întors aeronava din drum, iar Bogdan a murit la scurt timp după aterizare.

Citeşte şi Sora Elenei Niţu, MESAJ SFÂŞIETOR pe Facebook: Dacă inima nu-ţi bate, nu te mai doare

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.