Incendiu de proporții în Capitală! Pompierii intervin cu opt autospeciale| VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit, duminică seară, la o casă de pe strada Vasile Lascăr din Sectorul 2 al Capitalei. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit cu opt autospeciale de stingere.

10 mart. 2024, 18:39

Incendiu de proporții în Capitală! În aceste momente, nimeni nu știe de la ce a pornit incendiul. Potrivit reprezentanților ISU, vecinii au fost cei care au sunat la 112, imediat după ce au observat flăcările imense care ieșeau din clădire.

Citește și VIDEO Motanul Coco a fost salvat de pompieri la opt zile după incendiul din Valencia

Incendiu de proporții în Capitală!

Martorii spun că până la sosirea echipajelor de pompieri, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, emanând un fum gros care putea fi observat de la o distanță extrem de mare.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil dezafectat, situat pe strada Vasile Lascăr, sector 2, București.

Incendiul se manifestă la o construcție P+1E+M, pe o suprafață de aproximativ 700mp. S-a realizat dispozitiv circular de intervenție, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți, se lucrează la lichidare.

La fața locului intervin: 8 autospeciale de stingere ( 3 cisterne), 1 autospecială de decarcerare, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime și 1 ambulanță SMURD.

Fără victime până în acest moment”, au transmis reprezentanții ISU București.

 

Citește și Cele două românce care au fost date dispărute în urma incendiului din Valencia, declarate moarte oficial