Incendiu de proporţii în Suceva: O brutărie, o moară şi o casă au fost mistuite de flăcări VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit în localitatea Volovăț din judeţul Suceava. Incendiul a izbucnit în brutărie şi s-a extins apoi la moară, o casă şi anexele gospodăreşti. În momentul în care a izbucnit incendiul în brutărie se aflau angajaţii din schimbul trei care au reuşit să iasă la timp.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 06:55
Incendiu de proporţii în Suceva: O brutărie, o moară şi o casă au fost mistuite de flăcări VIDEO

Incendiu de proporţii în cursul nopţii de luni în localitatea Volovăț din Suceava. O brutărie, o moară, o casă și mai multe anexe au fost mistuite de flăcări. În momentul producerii incendiului în brutărie se aflau oamenii care lucrau în schimbul de noapte. Niciunul nu a fost rănit, potrivit România TV.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în Maramureş. Un depozit uriaş a fost făcut scrum VIDEO

Incendiul a fost observat de una dintre angajate care i-a alertat pe ceilalți și a sunat la 112. Flăcări înalte au cuprins toate clădirile. Incendiul a pornit de la brutărie și s-a extins rapid la celelalte corpuri. În incendiu au fost distruse brutăria, moara, o casă dar și mai multe anexe. Un camion aflat într-un garaj a ars în totalitate.

Depunerile de făină sunt ca un praf combustibil care creează amestec exploziv si crează mici implzii care se propagă de la un etaj la altul. Scânteile care se vedeau la 30-40 de metri sunt de la sacii de iută care erau impachetaţi la parter„, a declarat Sorin Popovici, șef Gardă de Intervenție Rădăuți.

Citeşte şi Incendiu puternic într-un bloc din Sighetu Marmaţiei. Flăcările au mistuit 800 de m2 din imobil VIDEO

La fața locului au intervenit zeci de pompieri. Focul ameninţa şi casele vecine. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat.