Incendiu de proporții la Iași! Acoperișul unui bloc a luat foc, pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările

Panică uriașă seara trecută în municipiul Iași. Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unui bloc de patru etaje. Locuitorii au fost evacuați.

11 sept. 2021, 10:02

Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unui bloc de patru etaje. Locuitorii au fost evacuați.

O mare parte din acoperiș era cuprins de flăcări atunci când au ajuns pompierii. S-au luptat zeci de minute cu focul și, în cele din urmă, au reușit să-l stingă.

Din fericire, nu sunt victime. Incendiul a cauzat doar pagube materiale. Acoperișul a ars pe o suprafață de 150 de metri pătrați. Circulaţia a fost şi ea blocată pentru a nu pune în pericol trecătorii.

Cauza probabilă a producerii incendiului ar fi fost un scurtcircuit la instalaţia electrică din podul clădirii.

Incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, dintre care cinci copii, coborâte de pe acoperişul clădirii

Un incendiu puternic a avut loc săptămâna trecută la un hotel din Eforie Sud în care se aflau peste 80 de persoane. O persoană a fost intoxicată cu fum, iar alte 16, dintre care cinci copii, au fost coborâte de pompieri de pe acoperişul clădirii.

Pompierii au fost alertaţi să intervină în cazul unui incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud, produs în jurul orei 4:00.

„La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD, două ambulanţe ale Serviciului Judeţean, în total 40 de pompieri. La momentul respectiv în hotel se aflau 83 de persoane (79 turişti, patrunangajaţi ai hotelului) , dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuaţi de către echipajele de la faţa locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulţi, patru copii, un sugar) au fost coborâte de pe acoperişul hotelului”, a anunţat ISU Constanţa, conform News.ro.