Incendiu devastator în Câmpulung Muscel. Două case, un garaj şi 11 maşini, distruse de flăcări

Dezastru în Câmpulung Muscel! Au ars două case, iar 11 masini au fost distruse! Totul a început de la un atelier auto improvizat într-un garaj, flăcările s-au extins la cele două case si la mai multe masini. Chiar si geamurile blocurilor au început să se spargă, iar proprietarul uneia dintre casei a ajuns la spital, conform România TV.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 07:05
Incendiu devastator în Câmpulung Muscel. Două case, un garaj şi 11 maşini, distruse de flăcări

Prăpădul a pornit din garajul în care era improvizat un atelier auto și în care se aflau două mașini care au fost distruse. Oamenii care au ieșit speriați din case spun că au auzit bubuituri.

Citește și: Incendiu puternic la hotelul Triumf din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri se luptă cu flăcările

Imediat flăcările s-au extins la două case din apropiere și la 8 mașini care erau parcate în apropiere. Mai mult, proprietarul unei case a ajuns la spital după ce a suferit mai multe arsuri dar și un atac de panică.

De la căldura emisă de flăcări, geamurile de la apartamentele din blocul vecin s-au spart iar termopanul pur și simplu s-a topit.

Câteva ore s-au luptat pompierii să stingă flăcările. O anchetă va stabili de la ce a pornit dezastru dar și care sunt pagubele.