Incendiu devastator, opt muncitori au murit în flăcări VIDEO

Incendiul deosebit de violent a cuprins în timpul nopții un imobil cu două etaje, din Sevastopol. Aici, erau cazați peste 180 de muncitori care lucrau în construcții, iar șapte dintre ai și-au pierdut viața, au anunţat joi dimineaţă oficiali din Rusia, relatează Reuters.

02 feb. 2023, 13:35
Incendiu devastator, opt muncitori au murit în flăcări VIDEO

Un incendiu a izbucnit într-un complex de locuințe prefabricate destinate muncitorilor din construcții în apropiere de Sevastopol, în peninsula ucraineană Crimeea anexată de Rusia, ucigând cel puțin opt persoane, au anunțat joi autoritățile, citate de Le Figaro.

„Incendiul a avut loc peste noapte într-o locuință prefabricată” pentru muncitori „din diferite regiuni rusești” pentru a finaliza construcția unei importante autostrăzi care traversează peninsula, a declarat guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaev, pe Telegram.

Dimineața, „incendiul a fost complet izolat”, potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgență. „Incendiul s-a soldat cu opt morți și doi răniți”, a precizat ministerul într-un comunicat. Potrivit lui Mihail Razvojaev, toate victimele erau muncitori în construcții.

Comitetul rus de anchetă, care investighează infracţiunile majore din Rusia, a anunţat că a declanşat o anchetă asupra cauzelor incendiului şi că şi-a trimis oamenii la faţa locului pentru a face cercetări. Potrivit anchetatorilor, mai mult de o sută de muncitori locuiau în locuințele prefabricate, ale cărei dimensiuni nu au fost precizate. La prima vedere, acestea ar indica un scurt circuit la un aparat electric.

Rusia a anexat ilegal Peninsula Crimeea în 2014, dar Kievul nu a renunţat la intenţia de a redobândi acest teritoriu.

Soldații ruși, recompensați dacă distrug tancurile Leopard 2 sau Abrams primite de Ucraina. Suma colosală pe care o vor primi