Incendiu devastator într-o clădire cu 5 etaje. Oamenii îşi aruncă bunurile în stradă şi încearcă să stingă focul cu găleţi

O clădire de cinci etaje din Lagos arde puternic de mai multe ore, după ce un incediu a izbucnit în această dimineață în piața din centrul orașului.

05 nov. 2019, 16:38
Incendiu devastator într-o clădire cu 5 etaje. Oamenii îşi aruncă bunurile în stradă şi încearcă să stingă focul cu găleţi

Zeci de pompieri se luptă de mai multe ore cu flăcările, imaginile de la fața locului arătând amploarea incendiului.

Potrivit Bloomberg, incendiul a izbucnit în această dimineață, în renumita piață Balogun, iar la prânz flăcările erau deja devastatoare.

Autoritățile nu au anunțat încă dacă s-au înregistrat victime.

În imagini de la fața locului se văd oameni care își aruncă de la etaj diverse obiecte şi încearcă să stingă flăcările cu găleți de apă.

Citeşte şi Tragedia din Londra: Incendiul din Grenfell Tower, capcană mortală. Cum au acţionat pompierii GALERIE FOTO

Fumul gros şi negru a izbucnit la ultimul etaj al blocului, al 5-lea, şi s-a extins cu repeziciune în clădirea cu etaje.

Pompierii şi serviciile de salvare au venitimediat la locul incendiului cu masini speciale care au izolat zona afectată, pentru a putea stinge flăcările.

Unii dintre locatarii blocului au încercat să îşi salveze unele bunuri din apartamentele lor, aruncându-le de la etaj, iar alţii s-au urcat pe acoperişul blocului şi au încercat să stingă flăcările cu găleţi cu apă. 

Un camion cu apă a intervenit la locul incendiului pentru a stinge flăcările. 

Incendiul s-a declanşat dimineaţa şi s-a transformat într-un infern, la prânz. Nici la ora aceasta nu sunt informaţii certe despre cauza producerii acestui dezastru.